Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Η Στίβενς «βασίλισσα» της Νέας Υόρκης

Τένις: Η Στίβενς «βασίλισσα» της Νέας Υόρκης

Πρώτος γκραν-σλαμ τίτλος για την 24χρονη Αμερικανίδα

Η Σλόαν Στίβενς κέρδισε 2-0 σετ (6-3, 6-0) την Μάντισον Κις, κατακτώντας το US Open  και το πρώτο Grand Slam στην καριέρα της. Η Στίβενς, μία από τις τέσσερις Αμερικανίδες των ημιτελικών της κορυφαίας διοργάνωση στη Νέα Υόρκη, έπαιξε ένα σχεδόν τέλειο τένις απέναντι στην 22χρονη  συμπατριώτισσά της.

Η 24χρονη νικήτρια, που κέρδισε 3,7 εκατ. δολάρια,  κατάφερε να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό της, που την οδήγησε στο χειρουργείο, στην αρχή της χρονιάς.

«Είναι υποβληθεί σε επέμβαση στις 23 Ιανουαρίου και εάν κάποιος μου έλεγε ότι θα κερδίσω το US Open θα έλεγα ότι είναι αδύνατο», δήλωσε η Στίβενς. Ηταν ο πρώτος?.αμερικανικός τελικός, από τότε που η Σερένα Γουίλιαμς κέρδισε την αδερφή της Βένους το 2002.

«Η Μάντι είναι  μία από τις καλύτερές φίλες μου. Δεν θα ήθελε να είμαι με καμία άλλη σε αυτόν τον αγώνα. Της είπα ότι θα ήθελα να είναι ισοπαλία. Μεταξύ μας υπάρχει μία πραγματική φιλία», πρόσθεσε η Στίβενς, που έκανε την αγωνιστική της επιστροφή στο Wimbledon

Η Στίβενς  υποδέχθηκε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της με ένα μεγάλο χαμόγελο, πηγαίνοντας στο Arthur Ashe Stadium να αγκαλιάσει τον προπονητή της, Μάρεϊ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Στoν τελικό του US Open οι Αμερικανίδες Κις και Στίβενς


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports