Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ΛΑΕ Αιτωλοακαρανίας αποχαιρετά τον Νίκο Μπισμπίκη

Η ΛΑΕ Αιτωλοακαρανίας αποχαιρετά τον Νίκ...

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας

Την θλίψη της για το θάνατο του Νίκου Μπισμπίκη εκφράζει με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας .Όπως αναφέρει:

"Έφυγε, σήμερα 7 Σεπτέμβρη 2017, για το Στερνό του ταξίδι ο Θέρμιος σύντροφος αγωνιστής Νίκος Μπισμπίκης, στα 66 του χρόνια, χάνοντας τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του, που έδωσε με σθένος και αξιοπρέπεια για μεγάλο διάστημα…

Ο Νίκος Μπισμπίκης συνεπής στις αξίες και στις αρχές του, έδωσε τους πολιτικούς του αγώνες, μέσα απ’ τις γραμμές της Αριστεράς, σε όλη του τη διαδρομή. Μετά την καταστρατήγηση του μεγάλου ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2017 και τη συνθηκολόγηση Τσίπρα με το ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ, που είχε ως συνέπεια το φαρμακερό 3ο μνημόνιο, ο σ. Νίκος Μπισμπίκης προχώρησε στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καιαπ’ τις τάξεις της αγωνίστηκες μέχρι το τέλος της ζωής του!

Η πίστη του για ανατροπή της μνημονιακής λαίλαπας και για πλήρη αποκατάσταση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας στη χώρα μας, αποτελεί για μας παρακαταθήκη, για τη συνέχιση των αγώνων μας, για δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία!

Ο Νίκος αφήνει πίσω του δύο γιους, 22 & 19 χρόνων… Είχε εργαστεί χρόνια ως ναυτικός.

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αύριο Παρασκευή 8/9/2017, στις 11 το πρωί,  κλιμάκιο από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας και της Πολιτικής Επιτροπής Αγρινίου, θα παρευρεθούν στον εξόδιο ακολουθία του στο Θέρμο".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις