Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με... παγκόσμιο χρυσό ο Κωσταντίνος Ζεμαδάνης της Πάτρας και του ΚΕΔΜΟΠ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με... παγκόσμιο χρυσό ο Κωσταντίνος Ζεμα...

Μεγάλη αθλητική επιτυχία για τον υπερτριαθλητή

Στις 21-30/8/2017 διεξήχθη στην πόλη Buchs της Ελβετίας ο 6ος κατά σειρά αγώνας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ultra-Triathlon. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο τριαθλητικό αγώνα στον κόσμο σε διάρκεια, καθώς περιλαμβάνει ένα ironman τρίαθλο (3.8 χλμ κολύμβηση/180 χλμ ποδηλασία/42χλμ τρέξιμο) την ημέρα για δέκα συνεχόμενες ημέρες.

Ο Ζεμαδάνης Κωνσταντίνος, Υπερτριαθλητής, Φοιτητής Ιατρικής Πατρών και αθλητικός εκπρόσωπος του Κέντρου Ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) - «Χάρισε Ζωή» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον μεγαλύτερο τριαθλητικό αγώνα των 10 ημερών.

Ο Κωνσταντίνος ολοκλήρωσε επιτυχώς τα 2260 χλμ σε συνολικό χρόνο 115:54 ώρες, με διαφορά από τον δεύτερο αθλητή 20 ώρες, ενώ από τον τελευταίο 50 ώρες και μία επίδοση που αποτελεί την τέταρτη καλύτερη στην ιστορία του αγώνα.

Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική καθώς φέρνει τον Έλληνα υπεραθλητή στην πρώτη θέση βαθμολογικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος ULTRA-TRIATHLON μετά από 6 αγώνες, δίνοντάς του το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει τον Οκτώβριο στο Μεξικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις