Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Βρήκε ηρεμία η ψυχή" του Αλγερινού που καταπλακώθηκε από το στέγαστρο αμιάντου στο λιμάνι - Από τα αζήτητα του νεκροταφείου στην πατρίδα του - ΒΙΝΤΕΟ

"Βρήκε ηρεμία η ψυχή" του Αλγε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Παραδόθηκε στους συγγενείς του

Στα χώματα της πατρίδας του αναπαύεται ο Αλγερινός που είχε την ατυχία να στέκεται κάτω από το στέγαστρο αμιάντου που κατέρρευσε στο λιμάνι της Πάτρας πριν από περίπου έναν μήνα. Ο δήμος Πατρέων μετά από σχετικό αίτημα και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία", Χρήστου Πατούχα, αναζήτησε τους συγγενείς του Αλγερινού και προώθησε στη χώρα του τη σορό του για να γίνει εκεί η ταφή του. Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση και απόδοση ευθυνών από την εισαγγελία Πατρών για την υπόθεση.

Αν και έμεινε για αρκετές ημέρες στα αζήτητα η σορός του νεαρού Αλγερινού μετανάστη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, στις 4 Αυγούστου από την πτώση του στεγάστρου στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, τελικά η ψυχή του βρήκε ηρεμία. Οι άνθρωποί του εντοπίστηκαν και η σορός του εστάλη στο σπίτι του.

Ακούστε τι είπε στο ΙΟΝΙΑΝ ο δημοτικός σύμβουλος

Το γεγονός της παραμονής του άτυχου αλλοδαπού στα αζήτητα του νεκροτομείου είχε προκαλέσει από την πρώτη στιγμή την αντίδραση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία", Χρήστου Πατούχα, ο οποίος ζήτησε από τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να αναζητήθουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι συγγενείς του και με δαπάνες του Δήμου να αποσταλεί η σορός του στην πατρίδα του.

Ο κ. Πατούχας είχε αναφερθεί και στην εναλλακτική και εφόσον δεν μπορούσαν να εντοπιστούν οι δικοί του, να αναλάβει ο δήμος τα έξοδα της ταφής του σε κάποιο από τα Δημοτικά κοιμητήρια.

Η κίνηση αυτή του δήμου ήταν η ελάχιστη απόδοση τιμής, σε έναν επισκέπτη που στην αναζήτηση της γης της επαγγελίας για τον ίδιο, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις