Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Η Παπαχρήστου "γέμισε" μπαταρίες

Στίβος: Η Παπαχρήστου "γέμισε" μπαταρίες

Και σκέφτεται τις διοργανώσεις του 2018

Σε καθημερινούς ρυθμούς επιστρέφει σταδιακά η Βούλα Παπαχρήστου, αφού ολοκλήρωσε την περίοδο ξεκούρασης και τις διακοπές με την οικογένεια της. Η έμπειρη αθλήτρια στη διάρκεια της θερινής σεζόν δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, γεγονός που την πείσμωσε και την έκανε να σκέφτεται ήδη τις αγωνιστικές προκλήσεις του 2018.

Η "χάλκινη" τον χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου θα κυνηγήσει τη διάκριση τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, όσο και στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού, που είναι και ο βασικός της στόχος για τη νέα χρονιά. «Το πόδι μου είναι πολύ καλύτερα.

Οι εξετάσεις που έκανα μετά το Παγκόσμιο δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο ο γιατρός της ομοσπονδίας Διονύσης Χίσσας μου συνέστησε να μην βιαστώ να ξεκινήσω προπόνηση, να ξεκουραστώ αρκετά και παράλληλα να κάνω μια σειρά από ασκήσεις ενδυνάμωσης», είπε η Παπαχρήστου.

«Από εβδομάδα είναι πιθανό να ξεκινήσω μόνη μου λίγο τρέξιμο, ενώ με το γκρουπ αναμένεται να ξεκινήσουμε την προετοιμασίας μας αρχές Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο.

Σίγουρα με ενδιαφέρει το Παγκόσμιο κλειστού, διοργάνωση στην οποία έχω ήδη ένα μετάλλιο, όμως, ο μεγάλος μου στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, όπου θα κυνηγήσω ακόμη και το χρυσό μετάλλιο», συμπλήρωσε. Η έμπειρη άλτρια του τριπλούν αναφέρθηκε και στη χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Κάθε χρονιά έχει τις ιδιαιτερότητες της. Τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της. Προσπαθήσαμε μαζί με τον προπονητή μου (σ.σ. Γιώργος Πομάσκι) για το καλύτερο, ωστόσο όλα είναι στο πρόγραμμα.

Ταλαιπωρήθηκα αρκετά από ιώσεις και παρά το γεγονός ότι έβγαλα πολύ καλή προετοιμασία ο οργανισμός μου έχασε τη φρεσκάδα του και δεν μπόρεσε να επανέλθει. Προχωράμε μπροστά και συνεχίζουμε με νέους στόχους».

Η Παπαχρήστου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπορεί να μην πραγματοποίησε καλή – για τα δεδομένα της – εμφάνιση, ωστόσο τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σταθερά στους τελικούς μεγάλων διοργανώσεων και έχει κατακτήσει τρία χάλκινα μετάλλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μουντιάλ: Στις 17 Οκτωβρίου η κλήρωση των μπαράζ της Ευρωπαϊκής ζώνης

Η φωτογραφία είναι από segas.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports