Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Επιστροφή στα φιλικά σήμερα (19:30) απέναντι στο Ναυπακτιακό Αστέρα

Παναχαϊκή: Επιστροφή στα φιλικά σήμερα (...

Πρώτης τάξης ευκαιρία για δοκιμές στη Ναύπακτο

Στα φιλικά επιστρέφει η Παναχαϊκή μετά από δέκα μέρες και τον αγώνα με την Προοδευτική στην Αγυιά. Οι «κοκκινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο «Παπαχαραλάμπειο» στις 19:00 μ.μ.

Ο Οφρυδόπουλος θέλει να κρατήσει την ομάδα του σε καλή κατάσταση και να βρει ενόψει τον επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν στα τέλη του μήνα, όταν και η Παναχαϊκή υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Αγυιά για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το σημερινό φιλικό είναι η αρχή μιας τριάδας αγώνων που δίνουν οι «κοκκινόιμαυροι» την επόμενη εβδομάδα. Το Σάββατο εκτός έδρας με τον Ιωνικό και την άλλη Τετάρτη στην Αγυιά με την Σπάρτη είναι σαφώς πιο δυνατές δοκιμασίες για την Παναχαϊκή.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας που έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα με αρκετούς Παττινούς ποδοσφαιριστές, αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Αιτωλοακαρνανίας.

Την αποστολή για το παιχνίδι απαρτίζουν οι:

Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Πολίμος, Αγουρίδης, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μπιτσάκος, Σωτηράκος, Φωτάκης, Γκίνο, Πολυχρόνης, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Σπανός, Αντωνακόπουλος, Γκέσιος, Κωνσταντακόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αποστολόπουλος, Μπούτιβας, Μαστραντωνάκης, Φουρλάνος, o Σπύρος Βρονταράς (ενοχλήσεις) και λόγω τραυματισμών οι Σούλης και Μωραΐτης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον φιλικό αγώνα με το Ναυπακτιακό Αστέρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports