Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Πατρινοί περπάτησαν στη μίνι Περιμετρική - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Οι Πατρινοί περπάτησαν στη μίνι Περιμετρ...

Η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων

Εκατοντάδες Πατρινοί περπάτησαν το βράδυ της Τρίτης τη  Μικρή Περιμετρική και επισκέφθηκαν το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο (έργο επίσης ΕΣΠΑ και Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης), το οποίο θα είναι επισκέψιμο με την ολοκλήρωση της Μικρής Περιμετρικής. Πρόκειται για έναν αρχαιολογικό χώρο που προέκυψε από την ανάδειξη δυο αρχαίων Υδραγωγείων της Πάτρας, το Ρωμαϊκό και το Μεσαιωνικό.

Η αποψινή ήταν η πρώτη από τις τρεις που διοργανώνει η Περιφέρεια μαζί με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ«Δυτική Ελλάδα 2014-2020» στις περιφερειακές της ενότητες, με τίτλο: «Στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο».

Την Τετάρτη θα γίνει στην Τουρλίδα Αιτωλοακαρνανίας και την Πέμπτη στο λιμάνι Κατακόλου.

20.38: Ξεκίνησε η βόλτα των πολιτών στην μικρή περιμετρική της Πάτρας, στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το μεγάλο έργο που ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του έτους. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν υπό το φως του φεγγαριού και να απολαύσουν μελωδίες, στο ύψος του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, ενός μνημείου ιδιαίτερης αξίας που στέκει δίπλα στον σημαντικό οδικό άξονα

«Η μικρή περιμετρική είναι ένα έργο που τέθηκε ως προτεραιότητα στο ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Θέλουμε να δουν οι πολίτες την πρόοδο του έργου, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Στόχος της Περιφέρειας είναι να παραδοθεί προς χρήση τέλος του έτους» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Η σημερινή εκδήλωση στην Πάτρα είναι η πρώτη από τις τρεις εκδηλώσεις (Τουρλίδα – 6 Σεπτεμβρίου και λιμάνι Κατακόλου – 7 Σεπτεμβρίου) που κάνει στις Περιφερειακές Ενότητες, η Περιφέρεια μαζί με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με τίτλο «Στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο».

Σημειώνεται πως στην σημερινή εκδήλωση συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Κορκολής.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις