Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από την Περιφερει...

Για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στις περιφερειακές ενότητες της Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας θα διοργανωθεί ένα μονοήμερο και ένα διήμερο σεμινάριο.

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, προσπαθώντας να υποστηρίξει τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ώστε να ανταπεξέλθουν στο εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό θεσμικό πλαίσιο που καλούνται να εφαρμόσουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αποφάσισε την υλοποίηση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.

Συγκεκριμένα:

Την διοργάνωση σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία), δύο σεμιναρίων:

- Ενός μονοήμερου, το οποίο θα απευθύνεται στους υπαλλήλους με αρμοδιότητες σχετικές με την διεκπεραίωση και διαχείριση διαδικασιών σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων για Προμήθειες και Γενικές Υπηρεσίες, με τίτλο:

«Ηλεκτρονικές Δημόσιες Συμβάσεις Προμηθειών ή Υπηρεσιών μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)».

Διάρκεια: 8 ώρες

- Ενός διήμερου, το οποίο θα απευθύνεται σε υπαλλήλους και στελέχη με αρμοδιότητες σχετικές με την διεκπεραίωση και διαχείριση διαδικασιών σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Μελετών και Παροχής Τεχνικών και λοιπών Συναφών Επιστημονικών Υπηρεσιών, με τίτλο:

«Ηλεκτρονικές Δημόσιες Συμβάσεις Εργων, Μελετών και Παροχής Τεχνικών και Συναφών Επιστημονικών Υπηρεσιών μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)».

Διάρκεια: 15 ώρες

Η πρώτη διοργάνωση που θα αφορά την Π.Ε. Αχαΐας, θα ξεκινήσει στην Πάτρα, και θα διεξαχθεί στην Αίθουσα του πρώην Κτιρίου ΕΛΚΕΠΑ, επί της Ακτής Δυμαίων και Δημ. Υψηλάντου. Το μονοήμερο Σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Το διήμερο Σεμινάριο, θα υλοποιηθεί την Πέμπτη και Παρασκευή, 7 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Ώρα Έναρξης: 9.00 π.μ.

Επειδή το αντικείμενο των Σεμιναρίων αφορά την εφαρμογή του πιο νευραλγικού τομέα στην λειτουργία των ΟΤΑ (των προμηθειών, των Συμβάσεων, των Τεχνικών Εργων κ.λ.π.), που συνδέεται άμεσα με την αναπτυξιακή διαδικασία σε κάθε περιοχή, η παρακολούθησή τους κρίνεται απόλυτα απαραίτητη από τα στελέχη των Δήμων.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις