Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κώστας Μίσσας: "Θα μιλήσω στο τέλος"

Κώστας Μίσσας: "Θα μιλήσω στο τέλος"

Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού μετά την ήττα από την Σλοβενία

Για πρόοδο στην αγωνιστική εικόνα της Εθνικής μίλησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μπάσκετ των ανδρών, Κώστας Μίσσας μετά την χθεσινή ήττα από τη Σλοβενία. «Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη. Είναι σημαντικό να πιστεύουμε.

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως όταν ήμασταν στο +4 και χάσαμε δύο ριμπάουντ. Θα πρέπει, επίσης, να παίζουμε πολύ καλύτερα απέναντι στο πικ εν ρολ. Η Σλοβενία πέτυχε πολλούς πόντους έτσι, ενώ δεν είχαμε και καλό ποσοστό στο τρίποντο.

Όμως δεν ήταν όλα τα σουτ από καλές καταστάσεις. Κρατάμε την καλή εικόνα σε ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα και κοιτάμε τη συνέχεια, τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ για τη χρησιμοποίηση του Θανάση Αντετοκούνμπο για λιγότερο χρόνο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι είπε: «Δεν έγινε κάτι.

Απλώς ήταν μια τακτική επιλογή στη διάρκεια του αγώνα, γιατί θέλαμε παίκτες με περισσότερες επιθετικές παρά αμυντικές ικανότητες».

Τέλος ο Κώστας Μίσσας τόνισε: "Οι παίκτες έχουν την εμπειρία να μπουν σε μία άλλη λογική, αλλά το σημαντικό είναι ότι αρχίσαμε να λειτουργούμε σαν ομάδα. Αυτό είναι το στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί" είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: "Όταν τελειώσει το τουρνουά και κάνουμε μία αναδρομή, θα πω πάρα πολλά πράγματα που τώρα δεν έχει λογική να πω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωμπάσκετ: Δεύτερη ήττα για την Εθνική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports