Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στο Μολύκρειο Ναυπακτίας - Πυροσβεστικές δυνάμεις και από την Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Συνεχίζει να καίει η  φωτιά στο Μολύκρει...

Σπεύδουν δυνάμεις και από Πάτρα και από Μεσολόγγι

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Μολύκρειο Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς ωστόσο να απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής από Αιτωλοακαρνανία και Πάτρα με 14 οχήματα και 30 άνδρες, καθώς και πεζοπόρο τμήμα 10 ατόμων μετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Συνεχίζεται το έργο της κατάσβεσης στο Μολύκρειο. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, σε χαράδρα. σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μολύκρειο, Ναυπακτίας. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 6 πεζοπόρο, 1 Ε/Π & 1 Α/Φ pzl.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η μέρα έγινε νύχτα σχεδόν από τη μεγάλη πυρκαγιά. Ελικόπτερο πραγματοποιεί ρίψεις νερού. Σύμφωνα με το agriniosite.gr Ενώ βρίσκονται σε πλήρη ύφεση οι πυρκαγιές στην περιοχή Ταξιάρχες στο Θέρμο  και στην περιοχή Αμοργιανών Αμφιλοχίας,  όπου με επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα συνεχίζεται η προσπάθεια  για πλήρη κατάσβεση, καθώς υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο Μολύκρειο Ναυπακτίας, πριν από λίγη ώρα

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Φωτιά στο Μολύκρειο Ναυπακτίας ξέσπασε πριν από λίγο και οι καπνοί είναι ορατοί και από την Πάτρα (φωτό). Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής και από την Πάτρα και από το Μεσολόγγι.

Όπως φαίνεται η φωτιά από το Ρίο

Όπως φαίνεται η φωτιά από το Ρίο

Όπως φαίνεται η φωτιά από το Ρίο

ΦΩΤΟ ΑΠΟ AGRINIOSITE.GR

ΦΩΤΟ ΑΠΟ AGRINIOSITE.GR

ΦΩΤΟ ΑΠΟ AGRINIOSITE.GR

ΦΩΤΟ ΑΠΟ AGRINIOSITE.GR

ΦΩΤΟ ΑΠΟ AGRINIOSITE.GR

ΦΩΤΟ ΑΠΟ AGRINIOSITE.GR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις