Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα - Πανελλήνιες: ο ιερέας με τα 9 παιδιά από το Καλαβρυτοχώρι, η 50χρονη μαθήτρια του νυχτερινού, η πρωτιά των διδύμων και άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες

Δυτ. Ελλάδα - Πανελλήνιες: ο ιερέας με τ...

Κάποιες από τις πολλές ιδιαίτερες περιπτώσεις επιτυχόντων

Κουράστηκαν, αφιερώνοντας χρόνο στο διάβασμά τους, έχοντας σε πολλές περιπτώσεις επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις. Στην Πάτρα, στην Αχαΐα και στη Δυτική Ελλάδα, κάποιοι επιτυχόντες των πανελληνίων δεν ήταν 18 ετών. Και άλλοι που ήταν, είτε είχαν αυξημένες για την ηλικία τους υποχρεώσεις, είτε απλά κατάφεραν να κάνουν την επιτυχία αδελφική υπόθεση.

Το thebest.gr παρουσιάζει ενδεικτικά κάποιες από τις ενδιαφέρουσες και διαφορετικές από τις συνηθισμένες περιπτώσεις μικρών και μεγάλων, που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο παπάς με τα 9 παιδιά από το Βεσίνι Καλαβρύτων

Ο πατήρ Βασίλειος Σπηλιόπουλος, είναι πατέρας 9 παιδιών εφημέριος του Βεσινίου Καλαβρύτων και ένας από τους επιτυχόντες του Λυκείου Δάφνης Καλαβρύτων. Ο ιερέας πέρασε στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Καλάβρυτα: Ιερέας, πατέρας...9 παιδιών πέρασε με υψηλή βαθμολογία στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Δεν το έβαλε κάτω. Κι ας ήταν δύσκολο το εγχείρημα, η 50χρονη μητέρα τριών παιδιών, Παναγιώτα Γεωργοπούλου, είναι μια άριστη μαθήτρια του 3ου Εσπερινού Λυκείου της Πάτρας και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Πάτρα κράτησε υπερήφανα την Ελληνική Σημαία.

Πάτρα: H 50χρονη σημαιοφόρος, μητέρα τριών ... - The Best News

Έδωσε  πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφερε να εισαχθεί στην σχολή της πρώτης της επιλογής, στο τμήμα τουριστικών επιχειρήσεων του ΤΕΙ της Πάτρας!

Μια 50χρονη τρίτεκνη μητέρα μας δείχνει το δρόμο - Με πείσμα και αφοσίωση έδωσε πανελλαδικές και πέρασε στην σχολή που ήθελε

Η Ελένη Παυλή από τον Πύργο είναι πλέον στην Ιατρική Σχολή της Πάτρας και ήταν μαθήτρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου. Φοιτούσε στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου. Κατάφερε να συγκεντρώσει 19.205 μόρια και χάρη στη φετινή νομοθετική ρύθμιση που έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές των ΕΠΑΛ να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στις αποκαλούμενες «πρωτοκλασάτες» πανεπιστημιακές σχολές, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πατρών, καταλαμβάνοντας την πρώτη από τις δύο θέσεις που προβλέπονται για τους μαθητές των επαγγελματικών λυκείων. «Όταν είδα τα αποτελέσματα χάρηκα απίστευτα. Ένιωσα ότι δεν πατάω στη γη», λέει συγκινημένη στην εφημ. «Πατρίς».

Ελένη Παυλή - Από το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου και μέσω κοινωνικού φροντιστηρίου πέρασε στην Ιατρική Πάτρας!

Μαζί στο σχολείο μαζί και στο Πανεπιστήμιο θα βρεθούν οι δίδυμες Πατρινές αδελφές, Σπυριδούλα και Ιωάννα Καλογήρου. Η Σπυριδούλα μπήκε πρώτη στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με 19.136 μόρια ενώ η Ιωάννα δεύτερη με 18.506 μόρια.

Όπως αναφέρουν στο thebest.gr: "είμαστε χαρούμενες και αισθάνομαστε όμορφα που θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, σχεδιάζοντας το μέλλον μας, κάνοντας κάτι που αγαπάμε πραγματικά".

Δίδυμη πρωτιά στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών! Ποιες είναι οι δίδυμες που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση

Αίσθηση στο πανελλήνιο προκάλεσε η επιτυχία των τετράδυμων κοριτσιών από τον Πύργο. Και τα τέσσερα κορίτσια κατάφεραν να μπουν σε διαφορετικές πανεπιστημιακές σχολές, όλες όμως στη Αθήνα.

Απίστευτη οικογενειακή...επιτυχία! Τετράδυμες από τον Πύργο πέρασαν σε διαφορετικές σχολές αλλά στην ίδια πόλη!

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις