Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκέντρωση στα δικαστήρια από τους φιλόζωους για τη δίκη του υπεύθυνου της επιχείρησης με τα κουφάρια ζώων

Συγκέντρωση στα δικαστήρια από τους φιλό...

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Σήμερα, στη 13.30 περίπου το μεσημέρι αναμένεται να εκδικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η υπόθεση εντοπισμού κουφαριών αλλά και ετοιμοθάνατων ζώων που εντοπίστηκαν σε βοηθητικό χώρο επιχείρησης στη Δυτική Αχαϊα.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο χώρο προ ημερών έπειτα από καταγγελία της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής ζωοφιλικών Σωματείων.

Η καταγγελία συνοδευόταν από σοκαριστικές φωτογραφίες, βίντεο και στοιχεία, για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων στους χώρους της επιχείρησης... τόσο στους επισκέψιμους, όσο και τους βοηθητικούς.

Σοκάρουν οι εικόνες από πολυχώρο κοντά στην Πάτρα, με ζώα δεμένα, να λιμοκτονούν και να σπαρταρούν ετοιμοθάνατα δίπλα σε κουφάρια- ΦΩΤΟ

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης συνελήφθη.

Ο έλεγχος έγινε την Δευτέρα ενώ με την διαδικασία του αυτοφώρου, μέσα σε 24 ώρες, προσήχθη. Την Παρασκευή, αν δε δοθεί αναβολή, θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Για τις 10 το πρωί οι φιλόζωοι εθελοντές Πάτρας είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση στα δικαστήρια της Πάτρας, την οποία μετέφεραν χρονικά για τη 1 οπότε και αναμένεται η δίκη.

Για το λογο αυτό είχαν απευθύνει διαδικτυακο κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας .

"Όλοι στο δικαστικό Μέγαρο Πατρών, για την εκδίκαση της υπόθεσης κατά του ιδιοκτήτη φάρμας, όπου βρεθήκαν ζώα νεκρά, ετοιμοθάνατα αλλά και δεμένα χειροπόδαρα και αφού δεκάδες καταγγελίες έχουν γίνει και για τα pet shop , του ίδιου στην Πάτρα.

Επιτέλους, κάτι αλλάζει και οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί, η φωνή μας να είναι τόσο δυνατή ώστε να γίνει κατάσχεση των ζώων που έχουν απομείνει εκεί και οριστικό κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων του συγκεκριμένου υπανθρώπου ,που εκμεταλλεύεται και βασανίζει τα ζώα. Πρέπει η δικαιοσύνης να λειτουργήσει και η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη" αναφέρεται στο κάλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις