Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Κάλαμος, το Καπανδρίτι και ο Βαρνάβας – Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - BINTEO & ΦΩΤΟ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Κάλαμος,...

Μέτωπο πολλών χιλιομέτρων!

Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή του Καλάμου. Το μεγάλο πρόβλημα εξακολουθεί να εντοπίζεται προς την πλευρά του Καπανδριτίου, όπου η φωτιά εδώ και λίγη ώρα κινείται με μεγάλη ταχύτητα με δυτική κατεύθυνση, μέσα σε μια χαράδρα.

Όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έχουν ενισχυθεί, είναι σε πλήρη ανάπτυξη σε όλη την περίμετρο της πυρκαγιάς, και κυρίως στο μέτωπο του Καπανδριτίου, με στόχο να περιορίσουν την εξέλιξη της μέχρι τις πρωινές ώρες όποτε θα αρχίσουν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα.

Εν τω μεταξύ το απόγευμα ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση των πυρκαγιών στον Κάλαμο, τη Ζάκυνθο, την Ηλεία, την Κεφαλονιά και τα υπόλοιπα μέτωπα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, στο Χαλάνδρι.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης και οι αρχηγοί του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος και Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Η ενημέρωση διήρκησε περίπου μία ώρα.

 

20.06: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κήρυξε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας τις δημοτικές ενότητες Καλάμου, Καπανδριτίου και Βαρνάβα για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο γενικός της γραμματέας κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας τη δημοτική ενότητα Καλάμου και τη δημοτική ενότητα Καπανδριτίου του δήμου Ωρωπού, καθώς και τη δημοτική ενότητα Βαρνάβα του δήμου Μαραθώνα της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13-08-2017.

19.52: Να απευθυνθούν στο δήμο Ωρωπού για κάλυψη αναγκών διαμονής και διατροφής, οι πολίτες των οποίων οι κύριες κατοικίες επλήγησαν εξαιτίας της πυρκαγιάς, ενημερώνει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής. Οπως σημειώνεται, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί οι Δημοτικές Ενότητες Καλάμου και Καπανδριτίου του δήμου Ωρωπού και η Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα του δήμου Μαραθώνα.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η Περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται σε ετοιμότητα, προκειμένου να ανταποκριθεί σε αιτήματα επιχειρήσεων για ζημιές από την πυρκαγιά. Επίσης, η καταγραφή των ζημιών σε οικείες θα ξεκινήσει άμεσα μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

16:10 Το Μικροχώρι και το Μετόχι, είναι η «γραμμή άμυνας» των δυνάμεων πυρόσβεσης, που δίνουν τιτάνια μάχη για να εμποδίσουν περαιτέρω επέκταση της μεγάλης πυρκαγιάς και να αποτρέψουν έναν πραγματικό όλεθρο για την Αττική. «Είναι πολύ κρίσιμη ώρα- δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς από χτες στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και τους επιτελείς όλων των φορέων.

«Το Μικροχώρι και το Μετόχι -τόνισε- είναι το στρατηγικό σημείο άμυνας, που ελπίζω να κρατήσει μέχρι το βράδυ».

Το μεγάλο βάρος των προσπαθειών του μηχανισμού, έχει πέσει εκεί, με στόχο να μην περάσει η πυρκαγιά τον λόφο προς το Καπανδρίτι, κάτι που απειλεί εδώ και ώρα, γιατί σε αυτή την περίπτωση, όπως λένε οι επικεφαλείς των επιχειρήσεων, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Η αντιμετώπιση της πυρκαγιάς μέχρι το βράδυ θεωρείται καθοριστική, καθώς αύριο προβλέπεται ενίσχυση των ανέμων.

Τον ίδιο αγώνα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και προς την πλευρά του Βαρνάβα, καθώς και προς το Σέσι Γραμματικού, όπου όμως φαίνεται η κατάσταση είναι καλύτερη από το Καπανδρίτι.

Η φωτιά πάντως είναι εκτός ελέγχου, καθώς, εκτός από τα τρία βασικά μέτωπα, οι φλόγες έχουν ανοίξει σε πολύ μεγάλη περίμετρο και υπάρχουν συνεχείς και μεγάλες αναζωπυρώσεις στον Κάλαμο και το υπόλοιπο κομμάτι από το οποίο πέρασε η πυρκαγιά.

Σε συνδυασμό της μεγάλης θερμότητας που αναπτύσσεται με τις ριπές αέρα που φουντώνουν την πυρκαγιά, η εικόνα γίνεται εφιαλτική και είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσουν οι πυροσβέστες τις εστίες της πυρκαγιάς.

Πέρα από το κύριο πρόβλημα της πυρκαγιάς, λόγω της μεγάλης έκτασης της, δημιουργείται πρόβλημα και στην Αθήνα, όπου ήδη έχει γίνει αποπνικτική η κατάσταση από τον καπνό, που καλύπτει σαν πέπλο την πόλη, ενώ άρχισαν ήδη να μεταφέρονται και αποκαΐδια από τους βόρειους ανέμους που πνέουν στην Αττική.

 

 

12:50 Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική εκκενώνεται μοναστήρι στο Καπανδρίτι όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ. Στο μεταξύ ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που έχουν εκδηλωθεί στην περιοχή:

"Ο ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής λόγω των σοβαρών πυρκαγιών, διευκρινίζει πως στην περιοχή του Καλάμου, η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί από τις πρώτες βραδινές ώρες της Κυριακής 13 Αυγούστου 2017, ενώ στην περιοχή του Βαρνάβα, όπου από νωρίς σήμερα το πρωί μαίνεται η πυρκαγιά, ο ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Καλάμου, παρά τον μεγάλο αριθμό καμένων στύλων, αγωγών και μονωτήρων, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς σε ετοιμότητα και αποκατέστησαν άμεσα τις ζημιές στο Δίκτυο.

 

Στην περιοχή του Βαρνάβα, τα προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω της φωτιάς συνεχίζονται, με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να προχωρήσουν σε αποκατάσταση ζημιών στο Δίκτυο, αμέσως μόλις καταστεί δυνατή η πρόσβασή τους στην πληγείσα περιοχή.

 

Για τις περιοχές της Ζακύνθου, όπου επίσης εκδηλώθηκαν σοβαρές πυρκαγιές, ο ΔΕΔΔΗΕ έχει αποκαταστήσει πλήρως την ηλεκτροδότησή τους από χτες, πλην μεμονωμένων εγκαταστάσεων στις οποίες η αποκατάσταση θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

 

Το σύνολο των τεχνικών συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκεται σε επιφυλακή και σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να παρέμβει άμεσα στις περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο, αμέσως μόλις αυτό καταστεί δυνατό.

 

Διευκρινίζεται, ότι τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρατηρούνται σε περιοχές όπου έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές, οφείλονται αφενός στην επιβεβλημένη για λόγους ασφαλείας διακοπή της ηλεκτροδότησης, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ κατά πάγια τακτική, σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς πλησίον του Δικτύου του, προχωρά άμεσα στη διακοπή της ηλεκτροδότησης των σχετικών γραμμών προκειμένου να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια οι ρίψεις νερού από το Πυροσβεστικό Σώμα και αφετέρου στις ζημιές που προκαλούνται στο Δίκτυο από τη φωτιά (πχ κάψιμο στύλων)".

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Σε ύφεση είναι στον Κάλαμο το μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, που από χθες κατακαίει χιλιάδες στρέμματα και κατάστρεψε ή προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε περισσότερες από 20 οικίες.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ωρωπού, Κωνσταντίνος Δέδες, δήλωσε πριν λίγη ώρα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι συνεχίζονται και γίνονται ρίψεις νερού από ένα ελικόπτερο Σινούκ για την αποφυγή αναζωπυρώσεων, ενώ σ΄αυτό έχει επικεντρωθεί και η προσπάθεια των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης που εξακολουθούν και βρίσκονται στην περιοχή. Το έργο τους συνδράμει εξαρχής ο Δήμος με οχήματα και εθελοντές πυροσβέστες.

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Μάχη για να σταματήσουν την πύρινη λαίλαπα στην παραλία του Βαρνάβα και να μην επεκταθεί προς το Γραμματικό, δίνουν αυτή την στιγμή, όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις στο μέτωπο αυτό της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται από χθες στην Ανατολική Αττική.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαραθώνα, Αδάμ Μεγαπάνος, η πυρκαγιά έχει μέτωπο 25 χιλιομέτρων, εξακολουθεί και είναι ανεξέλεγκτη και μαίνεται σε περιοχή δύσβατη, με πολύ πυκνό δάσος.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο είναι σ΄ εξέλιξη η εκκένωση δυο στρατοπέδων στην περιοχή τόσο από το προσωπικό τους όσο και από τα πυρομαχικά που είναι αποθηκευμένα καθώς και δυο κατασκηνώσεων.

Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχει ο δήμος Μαραθώνα, με όλα τα οχήματα που διαθέτει (υδροφόρες ,εκσκαπτικά κ.α).

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο άνδρας που αναζητείτο νωρίτερα λόγω της μεγάλης φωτιάς. Αυτό ανέφερε λίγο πριν  στον ΣΚΑΙ η κοινοτάρχης Βαρνάβα, Χαραλαμπία Ασημακοπούλου. Σύμφωνα με εικόνα απο δορυφόρο ο καπνός από την Αττική έχει φτάσει μέχρι την Κρήτη.


 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Διακόπηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στην είσοδο Καπανδριτίου και στον κεντρικό δρόμο του Βαρνάβα στο ρεύμα προς παραλία λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα στην περιοχή.

 

Επίσης όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη διασταύρωση της λεωφόρου Μαρκοπούλου με την οδό Αγίων Αποστόλων όπου είχε διακοπεί χθες.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ένας άνδρας, μόνιμος κάτοικος Βαρνάβα, αγνοείται τις τελευταίες ώρες, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Καλάμου. Πρόκειται για τον κύριο Παπαγιαννίδη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντά στο κινητό του τηλέφωνο.

Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία έχουν αρχίσει έρευνα προκειμένου να εξακριβώσουν εάν ο κ. Παπαγιαννίδης έχει χαθεί στη φωτιά ή εάν έχει αναζητήσει κάπου καταφύγιο. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κοινοτάρχης Βαρνάβα, Χαραλαμπία Ασημακοπούλου, όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή με τους οικείους του.

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Νύχτα αγωνίας έζησαν oι κάτοικοι του Καλάμου με τη φωτιά να μαίνεται και να εξαπλώνεται.Το μέτωπο που κατευθυνόταν τη νύχτα προς τα ανατολικά έφτασε στο Βαρνάβα, αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εξαπλώνεται συνεχώς και κατευθύνεται ταυτόχρονα προς το Καπανδρίτι και το Σέσι Γραμματικού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ σπίτια στο Βαρνάβα έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ προληπτικά απομακρύνονται παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα από τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Γραμματικό.

Νωρίτερα η πυρκαγιά πέρασε από τον οικισμό Μετόχι ενώ πλησίασε επικίνδυνα και το στρατόπεδο του Βαρνάβα όπου όμως δεν έφτασε καθώς μεγάλο μέρος των δυνάμεων της πυροσβεστικής και του στρατού κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία της.

Ωστόσο όπως δήλωσε ο γγ Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η φωτιά έχει πολύ μεγάλη δύναμη και έχει «απλωθεί» σε μεγάλη έκταση λόγω της πυκνής καύσιμης ύλης και των ανέμων που αλλάζουν κατεύθυνση συνεχώς. Αυτή την ώρα στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 Μποφόρ αλλά λόγω της φωτιάς στο κομμάτι που καίγεται η ισχύς τους είναι μεγαλύτερη.

Οι προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης εστιάζονται να «κρατηθεί» η φωτιά στο ανατολικό μέτωπο του Βαρνάβα και να μην προχωρήσει σε άλλες περιοχές και κυρίως στο Καπανδρίτι.  Πολλές ελπίδες στηρίζονται στα εναέρια μέσα που άρχισαν ήδη με το πρώτο φως της ημέρα να κάνουν ρίψεις νερού.

Από το πρωί επιχειρούν 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο ενώ θα επιχειρήσουν άλλα δυο ελικόπτερα. Από επίγειες δυνάμεις επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 68 οχήματα, άλλα 15 οχήματα εθελοντικά, 58 άτομα πεζοπόρα τμήματα, 13 οχήματα των δήμων και της περιφέρειας, 6 οχήματα της ΕΥΔΑΠ και τρία μεγάλα χωματουργικά μηχανήματα.

Σημειώνεται ότι αρκετά οχήματα έχουν έρθει από την επαρχία ενώ πιθανόν θα έρθουν και άλλες ενισχύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Στη διάρκεια της νύχτας ο Δήμος Ωρωπού έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση καλώντας τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τους οικισμούς για την δική τους ασφάλεια και για τη διευκολυνση των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Στην ανακοίνωση, η οποία έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο, αναφέρεται:

«Κήρυξη του δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Παρακαλούνται οι κάτοικοι των περιοχών Αγκώνας, Βλαστού, Κυψέλης, Πανοράματος, Αγίας Βαρβάρας και όλων των οικισμών πέριξ των Αγίων Αποστόλων όπως εκκενώσουν άμεσα τα σπίτια τους λόγω επικινδυνότητας της πυρκαγιάς, και να κατευθυνθούν παραλιακά».

 

Σε διαρκή επικοινωνία ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας με τον Ν. Τόσκα για τις πυρκαγιές

Την πλήρη κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κρατικού μηχανισμού και του Πυροσβεστικού Σώματος ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις πυρκαγιές και δήλωσε πως "αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε δίπλα στους κατοίκους, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες".

"Έλαβα ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα για τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα και ζήτησα την πλήρη κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κρατικού μηχανισμού και του Πυροσβεστικού Σώματος. Αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε δίπλα στους κατοίκους, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες", αναφέρει ο πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο twitter.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο δήμος Ωρωπού λόγω της πυρκαγιάς στον Κάλαμο

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε ο δήμος Ωρωπού, λόγω των διαστάσεων που έχει πάρει η καταστροφική πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή του Καλάμου από νωρίς το απόγευμα. Ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, μιλώντας αργά το βράδυ στην τηλεόραση της ΕΡΤ-1, ανέφερε ότι έκανε δεκτό το αίτημα της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου και κηρύσσει τον δήμο Ωρωπού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Στο μεταξύ, σημαντική είναι η συμμετοχή της Περιφέρειας στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς στον Κάλαμο. Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την παρακολούθηση του συμβάντος. Παράλληλα επί τόπου μετέβει κλιμάκιο της υπηρεσίας για να συμβάλλει στο συντονισμό της κατάσβεσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ευχαριστεί «για την αυταπάρνησή τους και την αποτελεσματική τους συνεργασία στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς τους Πυροσβέστες, τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πoλιτικής Προστασίας της Περιφέρειας καθώς και τους εθελοντές για την άμεση ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς». Τέλος, εύχεται "περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον υποστράτηγο Κωνσταντίνο Γιόβα, Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Αττικής".

Διακοπές στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων λόγω της πυρκαγιάς στον Κάλαμο

Σε διακοπές της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του Καλάμου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε πλήρη εξέλιξη, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο Καπανδριτίου - Μικροχωρίου, στην συμβολή παραλιακής Αγίων Αποστόλων και επαρχιακής Καλάμου και στην συμβολή της λεωφόρου Μαρκοπούλου με την παραλιακή Αγίων Αποστόλων.

Κάλαμος φωτο eurokinissi

Κάλαμος φωτο eurokinissi

Κάλαμος φωτο eurokinissi

Σύμφωνα με το newsit  στάχτη έχουν γίνει τουλάχιστον 12.000 στρέμματα, ενώ στις φλόγες παραδόθηκαν πολλά σπίτια. Όλη τη νύχτα παρέμειναν στην παραλία οι κάτοικοι της περιοχής

 

 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI ΒΑΡΝΑΒΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις