Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη του Ατρόμητου επί του Ολυμπιακού στο Περιστέρι

Ποδόσφαιρο: Φιλική νίκη του Ατρόμητου επ...

Προβλημάτισαν οι "ερυθρόλευκοι" ενόψει και των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Την ήττα με 1-0 από το Ατρόμητο στο Περιστέρι, γνώρισε ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από την ήττα είδαν τον Εμενίκε να τραυματίζεται και να αποχωρεί στο 20'.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μόνος του και φανερά στεναχωρημένος.

Στο 65' είχαμε σύρραξη. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του ο Φιγκέιρας είχε αψιμαχία με τον Χατζησαΐα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής και οι ψυχραιμότεροι να ηρεμήσουν την κατάσταση. Ο Χάσι στη συνέχεια έβγαλε τον Φιγκέιρας.

Στο 83' ο Ούμπιντες έκτέλεσε το κόρνερ, ο Χατζηισαΐας έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.  Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και να κυκλοφορήσει την μπάλα και να προβληματίσει ενόψει της αναμέτρησης με την Ριέκα.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς - Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Καρασαλίδης, Γιαννούλης - Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ούμπιντες - Μανούσος, Ντάουντα

Αγωνίστηκαν και οι: Ντιγκινί, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος,  Νάστος και Μενσά

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62' Φιγκέιρας-65' Νικολάου), Ρομαό (74' Ζντιέλαρ ), Ζιλέ, Καρσελά (46' Πάρντο ), Φορτούνης (46' Σεμπά), Μάριν (46' Ανδρούτσος), Εμενίκε (20' λ.τρ. Μπεν- 80' Ανσαριφάντ)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέγραψε κι ανακοινώθηκε ο Ζιλέ στον Ολυμπιακό


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports