Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ασφυκτικά γεμάτο το «Δ. Τόφαλος» στο Διεθνές Τουρνουά-Απίστευτος παλμός του κόσμου-Σκέψεις να γίνει έδρα της Εθνικής-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ασφυκτικά γεμάτο το «Δ. Τόφαλος» στο Διε...

Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Πάτρα πέρασε με επιτυχία το τεστ μιας ακόμη μεγάλης διοργάνωσης με το Διεθνές Τουρνουά. Το κλειστό του «Δ. Τόφαλος» ήταν ασφυκτικά γεμάτο και τις δύο μέρες του Τουρνουά, παρά την έντονη ζέστη και την έλλειψη κλιματισμού.

Η συμπεριφορά του κόσμου και η ατμόσφαιρα που δημιούργησε σε άφηνε με την εντύπωση ότι και 10.000 κόσμο να χωρούσε το γήπεδο, θα γέμιζε. Τόσο έντονη ήταν η παρουσία του κόσμου αυτές τις δύο μέρες και με μπασκετικό παλμό. Τόσο μεγάλη είναι η δίψα των Πατρινών για αθλητισμό στο κορυφαίο επίπεδο και ειδικά στο μπάσκετ, καθώς η Πάτρα είναι «μπασκετούπολη».

Η παρουσία των παιδιών ομόρφυνε το τουρνουά και έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα, με τους ιθύνοντες της ομοσπονδία και του ΠΕΑΚ να σκέφτονται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει η Πάτρα, έδρα της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Αν διορθωθούν και οι συνθήκες του γηπέδου, σίγουρα το «Δ. Τόφαλος» έχει αρκετές πιθανότητες. Το έδειξε εξάλλου και ο παλμός του ενδιαφέροντος του κόσμου αλλά και η άρτια οργάνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports