Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπουρούσης σε Βασιλακόπουλο: Μας φέρατε σε γήπεδο χωρίς κλιματισμό

Μπουρούσης σε Βασιλακόπουλο: Μας φέρατε ...

Παράπονα από τον αρχηγό της Εθνικής – Τι απαντά το ΠΕΑΚ

Τη δυσφορία του για την έλλειψη κλιματισμού στο γήπεδο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας εξέφρασε ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γιάννης Μπουρούσης προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργο Βασιλακόπουλο. Τα παράπονα του αρχηγού έγιναν το πρωί της Τρίτης στο περιθώριο της επίσκεψης των παικτών της εθνικής μας ομάδας στο Ναό του Αγίου Ανδρέα.

«Πρόεδρε, μας φέρατε να παίξουμε σε γήπεδο χωρίς air-condition...», είπε χαρακτηριστικά ο Μπουρούσης στον Βασιλακόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ σε δηλώσεις του, εμμέσως πλην σαφώς, επέρριψε τις ευθύνες στους υπεύθυνους του σταδίου για το πρόβλημα με τον κλιματισμό και τους κάλεσε να το λύσουν.

Μιλώντας στο thebest.gr, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Κανελλάκης για το θέμα που έχει προκύψει, τόνισε ότι για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο, είχαν ενημερωθεί τόσο η Ομοσπονδία, όσο και η Εθνική, καθώς είναι γνωστό ότι οι μονάδες του κεντρικού κλιματισμού του σταδίου έχουν κλαπεί εδώ και επτά χρόνια.

Το ΠΕΑΚ προχώρησε στην τοποθέτηση κλιματιστικών τύπου ντουλάπας, τα οποία λειτουργούν συνέχεια αυτές τις ημέρες, τα οποία όμως αποδείχθηκαν «σταγόνα στον ωκεανό». Να σημειωθεί ότι χθες ήταν μια από τις θερμότερες ημέρες του καλοκαιριού και σε συνδυασμό με τον πολύ κόσμο που πήγε στο γήπεδο για να δει την Εθνική, δημιουργήθηκαν ασφυκτικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να είναι έντονο το αίσθημα της δυσφορίας.

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Κανελλάκης, η προσπάθεια προμήθειας και άλλων κλιματιστικών θα συνεχιστεί από το ΠΕΑΚ. «Κάναμε το πρώτο βήμα, θα κάνουμε και τα επόμενα τους μήνες που ακολουθούν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

«Έβρασαν» από τη ζέστη ελλείψει κλιματισμού σε «Τόφαλο» και Αρχαιολογικό Μουσείο χθες βράδυ οι Πατρινοί

Καμίνι χθες βράδυ το "Τόφαλος"- Ζέστη κι ανεπαρκής κλιματισμός έκαναν ανυπόφορη την κατάσταση-Επιστρατεύτηκαν βεντάλιες, νερά και σημαιάκια...-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports