Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Νίκη επί της Τουρκίας για την Πατρινή Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη

Τένις: Νίκη επί της Τουρκίας για την Πατ...

Στο διπλό μαζί με την Άννα Αρκαδιανού

Η Εθνική ομάδα κοριτσιών κάτω των 16 ετών, κέρδισε την αντίστοιχη της Τουρκίας και έκανε το πρώτο της βήμα για την πρόκριση στο European Summer Cups, στο Rakovnik της Τσεχίας. Με τα χρώματα της Εθνικής αγωνίζεται και η Πατρινή πρωταθλήτρια Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη

Δεν τα κατάφεραν οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, στις πρώτες αναμετρήσεις τους στα ευρωπαϊκά Summer Cups της Tennis Europe.

Στο διπλό που έκρινε τη νικήτρια ομάδα, η Αρκαδιανού και η Πατρινή Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη κέρδισαν τις Comlek και Ekin Ercetin με 6-4, 6-4.

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις της στο European Summer Cups η ελληνική ομάδα των κοριτσιών U16, στο Rakovnik της Τσεχίας. Τα κορίτσια μας, επικράτησαν της ομάδας της Τουρκίας με 2-1 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του προκριματικού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσουν την Τσεχία, την Πέμπτη.

Η Άννα Αρκαδιανού χάρισε τον πρώτο πόντο στην ελληνική ομάδα, επικρατώντας της Ilay Yoruk με 7-5, 6-1. Πολύ καλό αγώνα έκανε και η Μαρία Κάλλιστρου, η οποία ωστόσο ηττήθηκε από την Azradeniz Comlek, με 6-3, 3-6, 6-3.

Η Εθνική Ελλάδας αγοριών κάτω των 16 ετών, που κάνει τη δική της προσπάθεια στο Giroc της Ρουμανίας, γνώρισε την ήττα από την Αυστρία με 3-0. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στο ταμπλό consolation, ξεκινώντας απέναντι στη Σουηδία την Πέμπτη.

Η ομάδα των αγοριών κάτω των 18 ετών των αγοριών, ηττήθηκε από την Ιταλία με 3-0 και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Πολωνία για το consolation ταμπλό. Τέλος, η Εθνική Ελλάδας κοριτσιών U18, ηττήθηκε με 3-0 από τη Λευκορωσία και θα αγωνιστεί επίσης στο consolation, με πρώτη αντίπαλη ομάδα την Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα επιτυχία για την αθλήτρια του τένις Χαραλαμπίδη Γαβριέλλα

Πηγή: tennisnews.gr

Η φωτογραφία είναι από το facebook της Χαραλαμπίδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports