Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκοποβολή: Πρωταθλήτρια Ευρώπης με παγκόσμιο ρεκόρ η Κεφαλίδου

Σκοποβολή: Πρωταθλήτρια Ευρώπης με παγκό...

Στο σκητ νεανίδων

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Άρτεμις Κεφαλίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκοποβολής που διεξάγεται στο Μπακού (21/7-4/8), καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκητ νεανίδων. Μάλιστα, η Ελληνίδα σκοπεύτρια ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον τελικό έχοντας πετύχει 46 πήλινους στόχους, επίδοση που αποτελεί νέο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό ρεκόρ νεανίδων.

Η Κεφαλίδου άφησε στην δεύτερη θέση τη Ρωσίδα Έλενα Μπουχόνοβα (43), ενώ τρίτη ήταν η Ιταλίδα Φραντσέσκα Ντελ Πρέτε (35).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό του σκητ νεανίδων υπήρχε και δεύτερη ελληνική συμμετοχή, η Εμμανουέλα Κατζουράκη, η οποία κατέκτησε την τέταρτη θέση με 27 εύστοχες βολές.

Στο μεταξύ, στον τελικό του σκητ γυναικών χρειάστηκε αγώνας διαβάθμισης (shoot-off), προκειμένου να κριθεί το χρυσό μετάλλιο, καθώς οι δύο διεκδικήτριές του είχαν πετύχει από 50 πήλινους δίσκους.

Τελικά η Γαλλίδα, Λουσί Αναστασίου επικράτησε με 16-15 της Άντρης Ελευθερίου από την Κύπρο, ενώ στον τελικό έλαβε μέρος ακόμη μια σκοπεύτρια από την Κύπρο, η Παναγιώτα Ανδρέου που κατετάγη πέμπτη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκτη η Κορακάκη στα 25μ. πιστόλι του Ευρωπαϊκού


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports