Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Παράταση για Παναχαϊκη

Βόλεϊ: Παράταση για Παναχαϊκη

Ο φάκελός της θα εξεταστεί σε έναν μήνα περίπου

Στο τέλος Αυγούστου θα εξεταστεί τελικά ο φάκελος της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής προκειμένου να πάρει άδεια για να μπορέσει να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ τη νέα σεζόν. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η εξέλιξη είναι η καλύτερη δυνατή για την πατρινή ομάδα η οποία θα προλάβει να κλείσει τις εκκρεμότητες που είχε. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα:

"Η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνεδρίασε την Δευτέρα 24.07.2017 και εξέτασε τους φακέλους των ΤΑΑ Εθνικός Αλεξ/λης και Ηρακλή Χαλκίδας τα οποία και αδειοδότησε για το νέο πρωτάθλημα. Η επιτροπή αποφάσισε να εξετάσει τους φακέλους των υπόλοιπων ΤΑΑ την Δευτέρα 21.08.2017 και ώρα 18.00 η οποία και θα είναι και καταληκτική οπότε και θα εκδοθεί απόφαση για όλα τα ΤΑΑ ανεξαίρετα.

Η παράταση της φετινής διαδικασίας έλαβε χώρα κατ’ εξαίρεση και μόνον για την συγκεκριμένη περίοδο αδειοδότησης κατόπιν έγγραφων αιτημάτων εκ μέρους ΤΑΑ τα οποία και επικαλούνται ανυπέρβλητα διοικητικά τους προβλήματα αλλά και εκκρεμοδικίες τους με αθλητές.

Η επιτροπή τέλος επισημαίνει ότι οι συνεχείς παρατάσεις πέραν των οριζόμενων ημερομηνιών υποθηκεύουν το μέλλον του θεσμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιτς βόλεϊ: Με Πατρινό χρώμα ο τελικός του τουρνουά Masters

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports