Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα και σουβλιστά αρνιά στο Μπάλλα Πατρών

Παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα και σουβλι...

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Ο τοπικός εκπολιτιστικός σύλλογος Μπάλλα προσκαλεί το κοινό στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού, που θα πραγματοποιηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του ιερού ναού Παναγίας Ελαφιώτισσας, στο Μπάλλα Πατρών. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα είναι στις 19 Αυγούστου 2017 και θα περιλαμβάνουν πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθούν  οι εκδηλώσεις περιβάλλεται από δάσος. Επίσης, στον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να θαυμάσει την αμφιθεατρική θέα της τοποθεσίας, την οικογενειακή φιλοξενία που προσφέρουν οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού.

Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν, αποτελούν μια παράδοση που πάει από γενιά σε γενιά. Φέτος για πρώτη χρονιά θα υπάρχουν σουβλιστά αρνιά που θα δώσουν έναν ακόμα τόνο στον παραδοσιακό προσανατολισμό που ακολουθεί ο σύλλογος από την ίδρυση του.

Το πανηγύρι του Μπάλλα αποτελεί μία από τις αξιόλογες εκδηλώσεις που σχετίζονται με την παράδοση και τους παραδοσιακούς χορούς.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση του ΔΣ του Εκπολιτιστικού συλλόγου Μπάλλα, «σας περιμένουμε στο γραφικό χωριό μας που απέχει μόλις  9 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας για μία βραδιά που θα έχει μουσικά ακούσματα από όλη την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα από τους καταξιωμένους μουσικούς της ελληνικής παράδοσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας σε έναν μαγευτικό χώρο με θέα τον πατραϊκό κόλπο».

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017.

Τραγουδούν οι: Παναγιώτης Λάλεζας, Σταυρούλα Δαλιάνη, Λευκοθέα Φιλιππίδη.

Κλαρίνο: Νίκος Φιλιππίδης. Βιολί: Γιώργος Μαρινάκης. Κρουστά :Κώστας Μερετάκης. Λαούτο: Κώστας Φιλιππίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις