Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H καλοκαιρινή γιορτή της Μέριμνας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

H καλοκαιρινή γιορτή της Μέριμνας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου

"Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, παρουσία και ευλογίαις του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Προκοπίου, Εκπρόσωπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή εκδήλωση για τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου στον προαύλιο χώρο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Η ΜΕΡΙΜΝΑ" στο Άλσος Γηροκομείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στην κα Νίκη Τσάκωνα για την ανιδιοτελή προσφορά της επί σειρά ετών προς τους εκπαιδευομένους του Κέντρου μας", αναφέρει η ανακοινωση της Μεριμνας και συνεχίζει:                                                                                                                 
"Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν: μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο: «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι» από τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου, παιχνίδια δράσης για όλους από τους Εκπαιδευτές Φυσικής Αγωγής του Κέντρου, ενώ στο τέλος με μουσικό πρόγραμμα από Λαϊκή Ορχήστρα αποχαιρέτησαν με τραγούδια και χορό την εκπαιδευτική χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: η Βοηθός Περιφερειάρχη κα Αναστασία Τογιοπούλου, ο πρώην Βουλευτής και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου κος Βασίλειος Χατζηλάμπρου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικής πολιτικής & Πρόνοιας κος Δημήτριος Πελεκούδας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Αυτιστικών Νομού Αχαΐας  κος Θωμάς Γκορίλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας και Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        ΠΟΣΓΚΑμεΑ, κος Γεώργιος  Αγγελακόπουλος, οι Εκπρόσωποι του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Οι Φίλοι του ΜΕΡΙΜΝΑ" κος Θεόδωρος Ξυλιάς και κος Παναγιώτης Καλατζής, η Πρόεδρος του Ομίλου Συμπαράστασης και Αγάπης, κα Όλγα Ανδρεοπούλου καθώς και μέλη του, Εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, κα Ευδοκία Τσαμπά, Εκπρόσωποι του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κυρίες Αμαλία Κωνσταντακοπούλου, Νίκη Τσάκωνα και Λίνα Οικονόμου, Εκπρόσωπος του «Άλμα Ζωής», κα Άννα Γουρζή, o κος Νικόλαος Παπαϊωάννου της εταιρείας RECO ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, Ν., - Δ. ΠΟΔΑΡΑ Ο.Ε., o Ιατρός κος Ευάγγελος Κατσακουλης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Φιλανθρωπικού Σωματείου, Γονείς και Κηδεμόνες, προσωπικό, καθώς και φίλοι του Κέντρου.

Ευχαριστούμε πολύ για τη προσφορά τους:

τον κ. Ανδρέα Πλιάτσικα, τα Ζαχαροπλαστεία CARAVEL, ΑΧΑΙΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ και ΑLLEGRO, τα κρεοπωλεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, το Super Market ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. & ΥΙΟΙ ΣΙΜΙΤΖΗ Ο.Ε., την Κ.Δ. ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ Α.Ε. , το Κέντρο Διάκου, το κατάστημα TERATECH, τον κ. Δημήτρη Ψυλλια,  τον κ. Γεώργιο Μαραβέλα, τον κ. Γρηγόριο Κοκοράκη, τους Γονείς καθώς και το προσωπικό του ΜΕΡΙΜΝΑ που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Πάνω από όλα, ευχαριστούμε τα παιδιά μας, τους καλύτερους πρεσβευτές της δουλειάς του Κέντρου μας, για την χαρά που μας προσφέρουν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις