Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Αγκαλιά με την πρωτιά η Εθνική κορασίδων

Πόλο: Αγκαλιά με την πρωτιά η Εθνική κορασίδων

Σκόραραν οι Πατρινές Μπιτσάκου και Τσιμάρα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Με νίκες συνέχισαν οι Εθνικές μας ομάδες Παίδων και Κορασίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που λαμβάνει χώρα στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Μάλιστα οι κορασίδες στις οποίες αγωνίζονται οι Πατρινές Μαργαρίτα Μπιτσάκου και Ευδοκία  Τσιμάρα, με τη νίκη τους (13-9) επί της Σερβίας ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρωτιά σε αυτούς τους αγώνες.

Συγκεκριμένα η ελληνική ομάδα χρειάζεται μία νίκη ή ακόμη και μία ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρουμανία (αύριο 16/7, 11.00).

Από την άλλη οι Παίδες επικράτησαν πολύ άνετα της αδύναμης διοργανώτριας ομάδας της Βουλγαρίας με 20-1 και έκαναν το 3/3. Η πρώτη θέση ουσιαστικά θα κριθεί στο αυριανό (16/7, 11.30) παιχνίδι με την Σερβία, αφού και το απόγευμα αναμένεται οι παίκτες του Νίκου Βενετόπουλου να φτάσουν σε νίκη επί της Μολδαβίας.

Παίδες

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 1-20

Ελλάδα (Νίκος Βενετόπουλος): Ανδρεάδης, Βλάσσης 1, Τσαταλιός 4, Μόκκας, Νιαρχάκος, Χαλυβόπουλος 2, Ζουρίδης, Μαλανδράκης 3, Σγουρίδης 3, Κεχαλάρης 3, Κατσαγούνος 3, Γκανάτσιος 1, Στάθης.

Κορασίδες

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 9-13

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 2-3, 2-3, 3-2

Ελλάδα (Τάσος Παπαναστασίου): Μαυρωτά Λ. Μαυρωτά Δ., Νιέρρη, Ξανθοπούλου 1, Φουντωτού 1, Νίνου 2, Τσιμάρα 2, Καλαϊτζή, Γαβαλά, Μπιτσάκου 4, Τριχά, Χέλμη 3, Καρίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Φόρεσε το σκουφάκι της και η Αφροδίτη Μπιτσάκου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports