Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκπτωτική Κυριακή σήμερα στην Πάτρα με ανοιχτά τα καταστήματα - Δύο διαφορετικές κινητοποιήσεις από τους εμποροϋπαλλήλους στο κέντρο - ΦΩΤΟ

Εκπτωτική Κυριακή σήμερα στην Πάτρα με α...

Πεδίο διαμάχης στις τάξεις των εμπόρων η σημερινή λειτουργία των καταστημάτων

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αντιδικίες μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Πάτρας. Οι εμπρουπάλληλοι που διαδήλωναν κατήγγειλαν πως ορισμένες ιδιοκτησίες και διευθύνσεις καταστημάτων έβαζαν κρυφά τους εργαζόμενους νωρίτερα ώστε να ανοίξουν.

Βέβαια, τα καταστήματα που άνοιξαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης είναι κυρίως πολυεθνικών συμφερόντων, ενώ όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, κάποια άνοιξαν και πριν τις 11 π.μ.

Μάλιστα αυτή την ώρα πραγματοποιούνται δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η μια στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου από το Σύλλογο Εμπορουπαλλήλων Πάτρας και η άλλη από το κλαδικό σωματείο εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας που απο νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκε στην πλατεία Γεωργίου.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Πεδίο διαμάχης στις τάξεις των εμπόρων έχει γίνει για  μια ακόμη φορά η σημερινή Κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς στην Πάτρα. Το κλαδικό σωματείο εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στην απεργία των εργαζομένων στο εμπόριο σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου και πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 9 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου.

Σε σχετική ανακοίνωση το Σωματείο αναφέρει:

«Η Κυριακή αυτή είναι άλλη μια Κυριακή που οι εμποροϋπάλληλοι καλούνται να λείπουν από τις οικογένειές τους, για να βγάλουν τα κέρδη τους οι μεγαλοεργοδότες του κλάδου.

Μην τους το επιτρέψουμε!….

Αυτή την Κυριακή δίνουμε μια μεγάλη μάχη. 9 το πρωί συγκεντρωνόμαστε πλατεία Γεωργίου. Καλούμε όλους τους εμποροϋπαλλήλους να κάνουν το βήμα, να μπουν μπροστά στον αγώνα για τη Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας. Να έρθουν σε επαφή με το σωματείο μας».

Πάτρα:Απεργία και συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου από τους εμποροϋπαλλήλους την Κυριακή

Ο εμπορικός σύλλογος της Πάτρας ενημερώνει τους εμπόρους πως μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά τα καταστήματά τους την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 ωστόσο πάγια γραμμή του συλλόγου έιναι τα εμπορικά της Κυριακές να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ.

Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις στην Πάτρα - Οι πρώτες εντυπώσεις των καταναλωτών για τις τιμές...

Από την πλευρά τους ο Σύλλογος εμπόρων του ιστορικού κέντρου της Πάτρας με ανακοίνωσή του προτείνει την λειτουργία των καταστημάτων αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Πάτρα:Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή προτείνει ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού κι Εμπορικού Κέντρου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις