Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Wimbledon: Αποχώρησε τραυματίας ο Τζόκοβιτς

Wimbledon: Αποχώρησε τραυματίας ο Τζόκοβιτς

Μετά τον αποκλεισμό του ο 30χρονος αποκάλυψε ότι είχε ενοχλήσεις στον δεξί ώμο

Ο κάτοχος τριών τίτλων στο Wimbledon, Νόβακ Τζόκοβιτς, αποχώρησε κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ, στα προημιτελικά του λονδρέζικου τουρνουά, λόγω τραυματισμού. Ο Σέρβος έχασε το πρώτο σετ και κατά τη διάρκεια του δεύτερου πλησίασε αρχικά τον διαιτητή για να του σφίξει το χέρι και στη συνέχεια τον Μπέρντιχ, στον οποίο και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Wimbledon, με τον ίδιο να εγκαταλείπει με ενοχλήσεις στον ώμο.

Μετά τον αποκλεισμό του ο 30χρονος αποκάλυψε ότι οι ενοχλήσεις στον δεξί ώμο τον ταλαιπωρούν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ συμπλήρωσε... «Οι ειδικοί που έχω μιλήσει μαζί τους για τον τραυματισμό μου δεν ήταν ξεκάθαροι. Σκέφτονται την επέμβαση, αλλά και άλλες τεχνικές αποκατάστασης.

Κανείς δεν είναι ξεκάθαρος και νομίζω ότι η αποχή μου για ένα διάστημα από το τένις είναι μία προοπτική που πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τώρα. Όσο περισσότερο αγωνίζομαι, τόσο περισσότερο πονάω».

Στα ημιτελικά για 12η φορά ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon, για δωδέκατη φορά στην καριέρα του, καθώς ο Ελβετός άσος, νούμερο 5 στον κόσμο, νίκησε σε τρία σετ (6-4, 6-2, 7-6) τον Καναδό Μίλος Ράονιτς. Ο Φέντερερ, ήδη νικητής επτά φορά φορές στο χορτάρι του All England Club, θα παίξει την Παρασκευή με τον Τόμας Μπέρντιχ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Νόβακ Τζόκοβιτς. Πέρυσι ο Ράονιτς είχε νικήσει τον Φέντερερ στα ημιτελικά, αλλά στη συνέχεια έχασε τον τελικό από τον Άντι Μάρεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wimbledon: Έγραψε ιστορία η Κόντα

ΑΠΕ ΜΠΕ



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports