Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Κληρώνει την Τρίτη για την Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Κληρώνει την Τρίτη για την Ακα...

Για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής

Την ερχόμενη Τρίτη στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του μουσείου της Ακρόπολης η ετήσια εκδήλωση της Ο.Χ.Ε, όπου θα  πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Handball Premier, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών για την περίοδο 2017-2018. Η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών που ως γνωστό είχε κερδίσει την άνοδο της στους πρόσφατους αγώνες μπαράζ του Μαΐου.

Η περίοδος διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος έχουν ορισθεί από την γενική προκήρυξη της Ο.Χ.Ε. από 1-10-17 έως 10-6-18, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση αναμένεται να είναι: ΓΝΟ Άρης Νικαίας, ΕΣΝ Βριλήσσια, Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων, Ολυμπιακός Κερατσινίου, ΑΣ Ιωνικός Ν.Φ., Κένταυρος Αγριά Βόλου, Έσπερος Καλλιθέας, ΟΦΝ Ιωνίας και ΑΟ Νηρεύς.

Οι ιθύνοντες της Πατρινής ομάδος που σημειωτέον είναι η μοναδική ομάδα της πόλης μας που πλέον θα εκπροσωπεί την Πάτρα στα εθνικά πρωταθλήματα, εργάζονται πυρετωδώς σε όλα τα επίπεδα, ώστε ο σύλλογος να έχει μια ευπρεπέστατη παρουσία στο πρωτάθλημα.

Ο έφορος του ανδρικού τμήματος Κώστας Διαμαντόπουλος τονίζει: "Θέλω να πιστεύω ότι βαδίζουμε σε ...σωστό δρόμο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ώστε να καταφέρουμε να έχουμε μια παρουσία στο πρωτάθλημα πετυχημένη.

Ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Πάτρας σε εθνικά πρωταθλήματα χειροσφαίρισης καλούμε όσους μπορούν να συμπορευτούν μαζί μας και όλοι μαζί να δώσουμε πάλι στο Πατραϊκό  χάντμπολ την αίγλη του παρελθόντος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports