Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Οι Παίδες της ΝΕΠ κατέκτησαν την έβδομη θέση στην Ελλάδα

Πόλο: Οι Παίδες της ΝΕΠ κατέκτησαν την έ...

Επιτυχημένη παρουσία για τους αθλητές του Φώτη Γιαννόπουλου

Με την έβδομη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Παίδων στις αποσκευές τους επέστρεψαν στην Πάτρα οι μικροί αθλητές της ΝΕΠ. Σύμφωνα με τον προπονητή τους, Φώτη Γιαννόπουλο όλοι οι αθλητές πάλεψαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και αγωνίστηκαν απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες.

Η προσπάθεια όμως δεν τελειώνει, αντιθέτως συνεχίζεται έτσι ώστε η πορεία να έχει και συνέχεια. Για τη ΝΕΠ αγωνίσθηκαν οι: Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Γιαννακέας, Μάριος Αβερόπουλος, Νίκος Ζησιμόπουλος, Θοδωρής Λίγκας, Κωνσταντίνος Παπάκος, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Δημοσθένης Πρωτόπαππας, Φίλιππος Φούσκας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Ιάσονας Νταλάπας, Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος, Φάνης Καπογιαννόπουλος, Γιώργος Γκοτσόπουλος και Στέλιος Αποστολίδης.

Συνοδός της αποστολής και βοηθός προπονητή της ομάδας ήταν ο Βασίλης Λούλος, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στα «δελφίνια» σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι τώρα.

Για την ιστορία, οι αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο στο Περιστέρι και στον α΄ γύρο η ΝΕΠ έχασε 7-1 από τη Βουλιαγμένη και με 11-4 από τον Ολυμπιακό, ενώ νίκησε με 10-7 τον Νηρέα Λαμίας.

Τα «δελφίνια» πήραν την 4η θέση στον όμιλό τους και στην συνέχεια έπαιξαν για τις θέσεις 7-8 κόντρα στον γηπεδούχο ΓΣ Περιστερίου. Νίκησαν με 10-7 και πήραν έτσι την 7η θέση στο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 55 oμάδες από όλη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Κερδισμένοι σε εμπειρίες οι μίνι παίδες της ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports