Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Antirrion Masters: Πρωτιά για Σπηλιωτοπούλου και Μαναβή - Με πατρινό χρώμα ο τελικός των γυναικών

Antirrion Masters: Πρωτιά για Σπηλιωτοπο...

Επικράτησαν των Αγγελοπούλου και Κωνσταντίνου

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και… οι Μαναβή και Σπηλιωτοπούλου πήραν το χρυσό! Απέναντι στις Κωνσταντίνου και Αγγελοπούλου που είχαν κυριαρχήσει σε Σπέτσες και Ξυλόκαστρο, αυτή τη φορά στο Αντίρριο οι Μαναβή και Σπηλιωτοπούλου (της Παναχαϊκής) ήταν καλύτερες και κέρδισαν τον τελικό με 2-0 σετ (21-17, 26-24).

Οι δύο ομάδες είχαν πατρινό άρωμα και βρέθηκαν σε τελικό για τρίτη σερί φορά σε τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley (2-1 οι νίκες για τις Κύπριες) και πλέον δίνουν ραντεβού στα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης στις 29-30 Ιουλίου.

Στο πρώτο σετ του αποψινού τελικού, που έγινε παρουσία εκατοντάδων θεατών (ανάμεσά τους η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του beach volley, Βάσω Καραντάσιου), οι Μαναβή/Σπηλιωτοπούλου πίεσαν με το σερβίς τους και έφτασαν στο 21-17.

Στο δεύτερο σετ βρέθηκαν να χάνουν με 5 πόντους, αλλά δεν τα παράτησαν και αφού αντέδρασαν στα σετ πόιντ των Κωνσταντίνου/αγγελοπούλου, έφτασαν στην τελική επικράτηση με 26-24 για το 2-0, το οποίο πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Antirrion Masters: Τρίτωσε ο τελικός στις γυναίκες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports