Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φορέας Δ.Δ. ΒΙΟΠΑ Πάτρας: Είμαστε ανοιχτοί σε σύσκεψη για να λυθούν τα προβλήματα

Φορέας Δ.Δ. ΒΙΟΠΑ Πάτρας: Είμαστε ανοιχτ...

Ανοιχτή επιστολή - ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή του  ο φορέας Δ.Δ. του ΒΙΟΠΑ , «καλωσορίζει την πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΣΝΑ και την αναφορά της στα προβλήματα του ΒΙΟΠΑ τα οποία – όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση- είναι γνωστά σε όλους και πολύ περισσότερο στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που τα βιώνουν σε καθημερινή βάση».

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

«Τι κάνουμε εμείς με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε για τα προβλήματα αυτά; Έχουμε στείλει επανειλημμένως υπόμνημα στον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και του έχουμε αναφέρει στις κατ’ ιδιαν συναντήσεις μας τα προβλήματα που μαστίζουν το πάρκο μας μιας και ο Δήμος Πατρέων είναι μεγαλομέτοχος στο ΒΙΟΠΑ.

Είμαστε σε επαφή με το εμπορικό επιμελητήριο και προσπαθούμε από κοινού  να δούμε και να βρούμε λύσεις για την όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του πάρκου. Έχουμε κάνει μελέτη ηλεκτροφωτισμού με Α.Π.Ε. η οποία είναι ώριμη και περιμένουμε από την Περιφέρεια να την εντάξει σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΟΕΒΕΣΝΑ και ο πρόεδρός της που «έδωσε αγώνα για την δημιουργία του ΒΙΟΠΑ» είχε συμμετοχή στα Δ.Σ. των φορέων διαχείρισης και υλοποίησης, γνωρίζει εκ των έσω τις δυσλειτουργίες και τα νομικά κενά πριν από εμάς που πήραμε τις τύχες του φορέα στα χέρια μας προσπαθώντας να βελτιώσουμε την κατάσταση. Είμαστε λοιπόν ανοιχτοί σε κάθε καλόπιστη πρωτοβουλία – σύσκεψη που θα είναι για το κοινό καλό» καταληγει η ανακοίνωσή την οποία υπογράφει για τον φορέα Δ.Δ. ΒΙΟΠΑ Γλαύκου Πάτρας ο κ. Πάνος Κοτσίρης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις