Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Στους "16" οι Ναδάλ και Μάρεϊ

Τένις: Στους "16" οι Ναδάλ και Μάρεϊ

Η επέλαση του Ράφα Ναδάλ προς την κατάκτηση του... νταμπλ

Η επέλαση του Ράφα Ναδάλ προς την κατάκτηση του... νταμπλ (σ.σ. Wimbledon και Roland Garros) συνεχίζεται με τον Ισπανό άσο να μη συναντά αντίσταση από τον Κάρεν Κατσάνοφ στον τρίτο γύρο του λονδρέζικου τουρνουά και να παίρνει πανηγυρική πρόκριση για τους «16».

Ο 31χρονος, ο οποίος πρόσφατα πανηγύρισε τον δέκατο τίτλο του στο Roland Garros, νίκησε με 6-1, 6-4, 7-6 (3) τον Ρώσο και μετά την κυριαρχία του στα χωμάτινα κορτ έχει βάλει πλώρη να αποδείξει την αξία του και στο χορτάρι...

Στους «16» ο Μάρεϊ

Δύο ώρες και 39 λεπτά χρειάστηκε ο Άντι Μάρεϊ για να κάμψει την αντίσταση του Φάμπιο Φονίνι στον τρίτο γύρο του Wimbledon και να προκριθεί στους «16» του λονδρέζικου τουρνουά.

Ο κάτοχος του τίτλου και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 6-2, 4-6, 6-1, 7-5 του Ιταλού, που κάποια στιγμή έδειξε να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ο Βρετανός θα συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου του απέναντι στον Γάλλο, Μπενουά Περ, ο οποίος πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» μετά τη νίκη του με 6-2, 7-6(3), 6-3 επί του Πολωνού, Γέρζι Γιάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τένις: Εκπληκτική η Σάκκαρη

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports