Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Οι Μίνι Κορασίδες της ΝΕΠ στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Πόλο: Οι Μίνι Κορασίδες της ΝΕΠ στην τελ...

Που ξεκινά σήμερα στην Πεντέλη

Ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Μίνι Κορασίδων (γεν.2004), στην οποία έχει προκριθεί και η ΝΕΠ. Τα «δελφίνια» θα παίξουν στον Α΄ Ομιλο του α΄ γύρου της τελικής φάσης, οι αγώνες του οποίου θα φιλοξενηθούν στα κολυμβητήρια Πεντέλης, Χαλανδρίου και Νέας Σμύρνης.

Η ΝΕΠ θα βρει απέναντί της τους ΝΟ Βουλιαγμένης, Νηρέα Χαλανδρίου, Πανιώνιο και Ιωνικό Νίκαιας, ενώ στον Β΄ Ομιλο (τα παιχνίδια στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά) θα αγωνιστούν οι ΝΟ Ρεθύμνου, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός και Εθνικός Πειραιά. Την Κυριακή θα γίνουν οι ημιτελικοί, οι αγώνες κατάταξης και οι τελικοί στο κολυμβητήριο της Πεντέλης.

Στόχος των «δελφινιών» είναι η όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στην τελική κατάταξη και γιατί όχι, ακόμη κι ένα μετάλλιο!

Το πρόγραμμα στον Ομιλο της ΝΕΠ έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/7: ΝΕΠ-Νηρέας Χαλανδρίου (8μ.μ.), Βουλιαγμένη-Πανιώνιος (9.30μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/7: ΝΕΠ-Πανιώνιος (1μ.μ.), Βουλιαγμένη-Νηρέας Χαλανδρίου (2.30μ.μ.), Βουλιαγμένη-ΝΕΠ (7.30μ.μ.), Νηρέας Χαλανδρίου-Πανιώνιος (9μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/7: Χιαστί αγώνες-ημιτελικοί (9π.μ. και 10.15π.μ.), αγώνας κατάταξης για 5η-6η θέση (11.30π.μ.), αγώνας κατάταξης για 7η-8η θέση (12.45π.μ.), μικρός τελικός (6μ.μ.), μεγάλος τελικός (7.30μ.μ.).

Στη διάθεση των προπονητών Σοφίας Μανέτα και Δημήτρη Μπιτσάκου θα βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Ευφροσύνη Τσιμάρα, Βασιλική Παπανικολάου, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Ελενα Μαυροειδή, Διονυσία Κουρέτα, Βικτωρία Καπογιαννοπούλου, Γεωργία Ζαφειράκη, Μαρία Τασιούλα, Βασιλική Γκέκα, Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, Αλεξάνδρα Κρινα, Νικολέτα Κωνσταντινοπούλου, Αφροδίτη Μπιτσάκου και Θεοδώρα Βγενοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Κερδισμένοι σε εμπειρίες οι μίνι παίδες της ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports