Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυναμική συγκέντρωση και ηρεμία στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας - Δεν εμφανίστηκαν συμβολαιογράφοι - "Σηκωτούς" τους έβγαλαν στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Δυναμική συγκέντρωση και ηρεμία στο Ειρη...

"Πρωταγωνίστησε" η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δυναμική ήταν για μία ακόμη Τετάρτη, η αντίδραση και κινητοποίηση συμπολιτών, συλλογικοτήτων, φορέων αλλά και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως η δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί για την Πάτρα» Βίβιαν Σαμούρη, εναντίον των πλειστηριασμών κατοικίας, έξω από το Ειρηνοδικείο Πατρών στην οδό Μαιζώνος.

Στο σημείο επικράτησε ηρεμία και δεν υπήρξε κάποια κινητικότητα από μέρους των συμβολαιογράφων σε αντίθεση με την Αθήνα όπου μεγάλη ήταν η ένταση. Όπως έγραψε το σάιτ newsit.gr, απ’ όπου οι φωτ. και το βίντεο, μέλη του κινήματος Δεν Πληρώνω, του ΕΠΑΜ, της Λαϊκής Ενότητας μαζί με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου έβγαλαν σηκωτούς κάποιους συμβολαιογράφους από την δικαστική αίθουσα.

Η συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ήταν μεγάλη όπως και η ένταση που επικράτησε.  Όπως αναφέρει το newsit.gr, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν μερικοί εκ των διαδηλωτών κατήγγειλαν ότι διενεργούνται πλειστηριασμοί εκτός της δικαστικής αίθουσας. Τότε τα μέλη του κινήματος Δεν Πληρώνω μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου «πέταξαν» τους συμβολαιογράφους εκτός του Ειρηνοδικείου Αθηνών και το όλο επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις