Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χριστόδουλος Κολόμβος στο thebest.gr: "Η Τουρκία αποτελεί μια νέα πρόκληση για την καριέρα μου"

Χριστόδουλος Κολόμβος στο thebest.gr: &q...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο Πατρινός διεθνής πολίστας μιλά και για τους στόχους της Εθνικής στο παγκόσμιο

O Χριστόδουλος Κολόμβος είναι κορυφαίος Πατρινός πολίστας, ο οποίος μετά από επτά χρόνια συνεχόμενων επιτυχιών με τον Ολυμπιακό, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του και να αγωνισθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής φουνταριστός ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της ΕΝΚΑ, σε μία επιλογή που αποτελεί πρόκληση στην καριέρα του. Ο Χριστόδουλος Κολόμβος μιλά στο thebest.gr για την απόφασή του, αλλά και τους στόχους του με τη νέα του ομάδα και την Εθνική.

Γιατί αποφάσισες να παίξεις του χρόνου στο τουρκικό πρωτάθλημα;

Η πρόταση της Τουρκίας ήταν κυριολεκτικά αυτό που λέμε δεν μπορείς να αρνηθείς. Γενικότερα όμως θεωρώ ότι γίνεται σημαντική προσπάθεια και μπορεί να μην γνωρίζουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να μάθουμε ότι σε αυτό έχουν αγωνισθεί κορυφαίοι αθλητές, όπως ο χρυσός ολυμπιονίκης με την Σερβία ο Νίκιτς. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά στο δικό μας τρόπο ζωής οι Τούρκοι.

Ήταν εύκολο να αφήσεις τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει ζήσει κορυφαίες στιγμές;

Γενικά πριν πάρω την απόφαση για την Τουρκία ήμουν μεταξύ του Ολυμπιακού και του γερμανικού πρωταθλήματος, όπου είχα προτάσεις. Γενικά όμως όλη την χρονιά σκεφτόμουνα ότι μόλις τελειώσει το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό θα έπρεπε να κάνω μια αλλαγή. Ήμουν στον Ολυμπιακό τόσα χρόνια και ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Αποτελεί η νέα σου ομάδα πρόκληση;

Σίγουρα γενικότερα η νέα σεζόν. Θέλω να παίξω σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα δοκιμάζοντας τις δυνάμεις μου, σε μία ομάδα που θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Εθνική ομάδα έχετε μπει στην τελική ευθεία πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου στο προηγούμενο είχατε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Οι στόχοι σας;

Στην Εθνική είχαμε δύο σημαντικές αποχωρήσεις, όπως του Χρήστου Αφρουδάκη και του Μυλωνάκη, ωστόσο είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι υπάρχουν πίσω νέα παιδιά, στα οποία θα πρέπει να τους περάσουμε την νοοτροπία την δική μας. Σε ότι αφορά τους στόχους μας θα πάμε στο παγκόσμιο σαν χάλκινοι πρωταθλητές και όπως είναι λογικό πάμε για να παλέψουμε κάθε αγώνα και να μπορέσουμε να παραμείνουμε στο βάθρο των νικητών.

Αυτό είναι και ένα απωθημένο από την Ολυμπιάδα, όπου κατακτήσατε την έκτη θέση;

Σε ότι αφορά την Ολυμπιάδα ήμασταν έκτοι, ωστόσο αν μας έχει μείνει κάποιο απωθημένο, αυτό θα το δούμε στην επόμενη Ολυμπιάδα όχι στο παγκόσμιο.

Θα ήθελες να σχολιάσεις την κατάσταση στο πατραϊκό πόλο;

Στην Πάτρα ανεβαίνουν και πέφτουν οι ομάδες και αυτό ίσως θα πρέπει να επαγρυπνήσει όλους έτσι ώστε να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χριστόδουλος Κολόμβος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports