Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Ο Τσάκωνας στο Diamond League του Παρισιού

Στίβος: Ο Τσάκωνας στο Diamond League το...

Ντεμπούτο και για τον Εμμανουήλ Καραλή

Ο Λυκούργος Τσάκωνας είναι ένας από τους κορυφαίους σπρίντερ της Ευρώπης των τελευταίων ετών και δεν θα μπορούσε να λείπει από κορυφαίες διοργανώσεις. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ο ταλαντούχος σπρίντερ θα πάρει θέση εκκίνησης σε αγώνα Diamond League.

Ο πρωταθλητής μας θα τρέξει το Σάββατο (1/7) στον αγώνα του Παρισιού με στόχο να βελτιώσει το 20.33, που πέτυχε πριν λίγα 24ωρα στη Λιλ.

Ο 27χρονος αθλητής είναι σε καλή κατάσταση και είναι θέμα χρόνο να κυνηγήσει ακόμη καλύτερους χρόνους στα 200 μέτρα. Ο Τσάκωνας θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει αξιόλογους σπρίντερ, όπως ο Αμερικανός Αμερ Γουέμπ, που έχει φέτος 20.09, ο Τούρκος Ραμίλ Γκουλιέγιεβ με 20.08 και ο Τζαμαϊκανός Ρασίντ Ντουέρ (20.11).

Ντεμπούτο στη σειρά αγώνων Diamond League θα κάνει ο Εμμανουήλ Καραλής, που γίνεται ο πρώτος Έλληνας έφηβος αθλητής που συμμετέχει στη σπουδαία σειρά αγώνων. Ο νεαρός χάρη στις εμφανίσεις του στη σεζόν εξασφάλισε μια θέση στον αγώνα του Παρισιού.

Ο Καραλής, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,63 μ., αγωνίζεται σήμερα στη Νανσί. Στο Diamond League του Παρισιού θα αγωνιστούν σπουδαία ονόματα του αγωνίσματος, όπως ο Ρενό Λαβιλενί, ο Σαμ Κέντρικς, ο Σον Μπαρμπερ, ο Γιαν Κούντλιτσα και ο Πάβελ Βογιεκόβσκι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίβος: Με Στεφανίδη ο τελικός του επί κοντώ στο Diamond League

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports