Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ μετά τη συνάντηση με Τσίπρα - Μαζική αποκομιδή καλής θέλησης, στην Πάτρα, αλλά το πρόβλημα παραμένει - ΦΩΤΟ

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ μετά τη...

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ συνεχίζει

NEOTEΡΟ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για το θέμα των σκουπιδιών.Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έξω απο το Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πλέον αναμένεται η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία συνεδριάζει σε λίγη ώρα, για την έκβαση των κινητοποιήσεων.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδιας Νίκος Τράκας ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός έκανε νέες προτάσεις, τις οποίες θα αξιολογήσει η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του πρωθυπουργού περιλαμβάνει την κατάργηση του ορίου ηλικίας για συμμετοχή των συμβασιούχων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Οι συνδικαλιστές απέφυγαν να πάρουν θέση για τη στάση που θα κρατήσουν σε σχέση με τις κινητοποιήσεις, ωστόσο οι περισσότεροι έκαναν λόγο για θετική εξέλιξη.

Οι εξελίξεις στο θέμα των κινητοποιήσεων θα ληφθούν στη συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ :Παρά το γεγονός ότι έγινε μερική αποκομιδή απορριμμάτων από σημεία της Πάτρας η κατάσταση παραμένει δύσκολη και θα δυσκολέψει περαιτέρω με την άνοδο της θερμοκρασίας . Στην πόλης έχουν συγκεντρωθεί  πάνω από 2.000 τόνοι σκουπιδιών μέσα και έξω από κάδους σε κεντρικά και όχι μόνο σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισαγγελική έρευνα για τα σκουπίδια της Πάτρας – Πάνω από 2.000 τόνοι απορριμμάτων στους δρόμους - ΗΧΗΤΙΚΟ & ΦΩΤΟ

Άυριο Τετάρτη 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο της Πάτρας ενώ το πρωί της Πέμπτης θα αναχωρήσει από την Πάτρα πούλμαν για την Αθήνα, όπου θα γίνει πανελλαδικό συλλλαλητήριο.

Επίσης τη Δευτέρα ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, Παναγιώτης Μεϊδάνης ζήτησε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα των σκουπιδιών.

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, με συμβασιούχους εργαζόμενους της ΠΟΕ - ΟΤΑ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν από τη συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Οι συμβασιούχοι που περίμεναν στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι την ώρα της συνάντησής τους με τον πρωθυπουργό. επιχείρησαν να ανοίξουν πανό με συνθήματα. Άμεσα επενέβη η ασφάλεια του πρωθυπουργού αλλά και αστυνομικές δυνάμεις που τους εμπόδισαν και ταυτόχρονα τους απομάκρυναν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις