Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο:Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Γούνας

Πόλο:Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Γούνας

Ο διεθνής πολίστας υπέγραψε για 3 χρόνια στους πρωταθλητές

Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του, ο Αλέξανδρος Γούνας επιστρέφει στον Ολυμπιακό και θα αγωνίζεται για την επόμενη τριετία με το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Οπως είχε προαναγγείλει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την περασμένη Παρασκευή, ο διεθνής πολίστας συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας και γίνεται εκ νέου κάτοικος Πειραιά, μετά από (εξαιρετικά επιτυχημένη) σεζόν στην Ιταλία με τη Σαβόνα.

«Μετά την ωραία εμπειρία που είχα ένα χρόνο στην Ιταλία, επιστρέφω πίσω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την επιστροφή.

Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για σπουδαίες επιτυχίες τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Γούνας στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο 28χρονος περιφερειακός αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» από το 2013 έως το 2016, κατακτώτας τρία πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα (έχει πανηγυρίσει και ένα νταμπλ με τη Βουλιαγμένη, το 2012), ενώ ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε ως τον τελικό του Champions League πέρυσι.

Το περασμένο καλοκαίρι δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και συμφώνησε με τη Σαβόνα, με την οποία αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η απόφαση του Γιώργου Ντόσκα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, καθώς και η απόφαση των πρωταθλητών να μην κρατήσουν στο ρόστερ τον Ισπανό Αλμπερτ Εσπανιόλ, δημιούργησε την ανάγκη απόκτησης παίκτη για την αριστερή πλευρά και ο Γούνας ήταν η πλέον... προφανής επιλογή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Η Τουρκία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κολόμβου;


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports