Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών Πορτογαλία και Μεξικό

Ποδόσφαιρο: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σ...

Εκτός η οικοδέσποινα Ρωσία μετά την ήττα με 2-1 από την ομάδα της Κεντρικής Αμερικής

Πορτογαλία και Μεξικό εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Συνομσπονδιών. Η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής νίκησε με 2-1 την «οικοδέσποινα» του τουρνουά, Ρωσία, ενώ οι Ίβηρες δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη Νέα Ζηλανδία (4-0), η οποία «αποχαιρέτησε» τη διοργάνωση με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Οι Ρώσοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 25΄ με τον Σαμέντοφ, ωστόσο, οι Μεξικανοί «απάντησαν» πολύ γρήγορα με την τυχερή κεφαλιά του Αραούχο (30΄) και στο 52΄ ο Λοσάνο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ακινφέεφ και με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 2-1.

Λίγο αργότερα η ομάδα του Οσόριο πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Μορένο, ωστόσο, σωστά δε μέτρησε καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Παρά τις προσπάθειες των Ρώσων για την ισοφάριση έτσι ώστε να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της πρόκρισης (ήθελαν μόνο νίκη) το Μεξικό κατάφερε σχετικά άνετα να πάρει τη νίκη και την 2η θέση του γκρουπ.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, καθώς στο 68΄ ο Ζιρκόφ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πέντε λεπτά στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά για την Πορτογαλία να «καθαρίσει» ουσιαστικά την αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία (4-0) και να περάσει ως πρώτη από τον πρώτο όμιλο στην τετράδα του τουρνουά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 33΄ και στο 37΄ ο Μπερνάρντο Σίλβα «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Δέκα λεπτά πριν το φινάλε ο νεοαποκτηθείς στράικερ της Μίλαν, Αντρέ Σίλβα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάνι έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία για Πορτογαλία και Μεξικό στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports