Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το σημείο κλειδί της τροπολογίας που αφορά την Παναχαϊκή- Ψηφίζεται την Τρίτη στη Βουλή-ΦΩΤΟ

Το σημείο κλειδί της τροπολογίας που αφο...

Ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία οι «κοκκινόμαυροι»

Κατατέθηκε στη Βουλή η πολυπόθητη τροπολογία του αθλητικού νομοσχεδίου που αναφέρεται στις ανώνυμες εταιρίες που τίθενται σε καθεστώς εκκαθάρισης, ανοίγοντας το δρόμο για την σωτηρία της Παναχαϊκής. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, όπως φάνηκε και από χθεσινή ανακοίνωση της Παναχαϊκής Συμμαχίας, αλλά η τροπολογία φαίνεται να σώζει την τελευταία στιγμή το σπουδαίο έργο που γίνεται στην Παναχαϊκή και ήταν έτοιμο να οδηγηθεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Η τροπολογία αναφέρεται ξεκάθαρα στις ανώνυμες αθλητικές εταιρίες που υποβιβάζονται, ιδρύονται ή συγχωνεύονται και αποκτούν νέο ΑΦΜ, δεν θα φέρουν τις υποχρεώσεις της προηγούμενης ΑΕ προς το Δημόσιο, τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης και προς οποιονδήποτε τρίτο.

Υπάρχει πλέον συγκρατημένη αισιοδοξία στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο και όλοι περιμένουν την ψήφιση του πολυπόθητου νομοσχεδίου την Τρίτη ώστε να μπει μπροστά ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά και να στελεχωθεί και η νέα ΠΑΕ.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Δημήτρη Τσαούσογλου, ο οποίος επιβεβαίωσε τα ευχάριστα για τους «κοκκινόμαυρους», τονίζοντας ότι το σημαντικότερο σημείο στην τροπολογία, είναι αυτό που αναφέρεται στην χρονική περίοδο που υποβιβάστηκαν οι ομάδες, τις οποίες αφορά το άρθρο.

 

*Πρώτη ενημέρωση 21/6/2017

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports