Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Κώστα Πελετίδη για την προετοιμασία της πορείας κατά της ανεργίας-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Κ...

Σήμερα μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στην Καθαριότητα των Σχολείων, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Δήμου για την προετοιμασία της πορείας κατά της ανεργίας στη Γέφυρα στις 25 Ιουνίου. Σήμερα ο Κώστας Πελετίδης μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στην Καθαριότητα των Σχολείων του Δήμου Πατρέων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Στα πλαίσια της προετοιμασίας της μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη και της πορείας αγώνα που θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί, από την πλατεία Γεωργίου και θα καταλήξει στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, συνεχίζονται οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις με τους εργαζόμενους στο Δήμο Πατρέων.

Σήμερα, Τρίτη 20 Ιούνη, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέα Αθανασόπουλο, μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων στην Καθαριότητα των Σχολείων του Δήμου Πατρέων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του ανέφερε: «Κινητοποιούμαστε για να ακουστεί δυνατά η φωνή των ανέργων, των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που εργάζονται σε συνθήκες εργασιακής ζούγκλας, για προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους. Απαιτούμε Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα».

Ο κ. Πελετίδης κάλεσε του εργαζόμενους να πρωταγωνιστήσουν στην οργάνωση και την προετοιμασία της μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης, να συμμετέχουν μαζικά μαζί με τον υπόλοιπο λαό και τη νεολαία, τους συλλόγους και τα σωματεία, «για να πλημμυρίσουμε», όπως ανέφερε, «τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου διεκδικώντας την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις