Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το καφέ "Γέφυρες" του Σ.Ο.Ψ.Υ είναι ... "αλλιώς"-Επιστρέφει αύριο με ζωντανή μουσική -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το καφέ "Γέφυρες" του Σ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μια όμορφη προσπάθεια για την αλλαγή του χώρου


Νέος αέρας πνέει εδώ και λίγες μέρες στο καφέ «Γέφυρες» του Σ.Ο.Ψ.Υ, στο κέντρο της Πάτρας, Πατρέως 86. Έγινε μία σημαντική προσπάθεια από εθελοντές που βοήθησαν να ομορφύνει ο χώρος έτσι ώστε να είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους Πατρινούς σε όμορφες συναντήσεις.

Μια τέτοια συνάντηση είναι το αυριανό live. Με μια φυσαρμόνικα και με μια κιθάρα, η Εβίνα Ακρίδα και η Ελένη Λάππα επιστρέφουν στις "ανανεωμένες" Γέφυρες, με τραγούδια που φτιάχτηκαν για να σμίγουν ανθρώπους.

Να σημειώσουμε ότι όλα έγιναν χάρη στην εθελοντική προσφορά της αρχιτέκτονος Τατιάνας Δήμου, η οποία έχει αναλάβει το σχεδιασμό, τη μελέτη και την επίβλεψη του έργου.

Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Mazi-gefyra. Σημαντική είναι η δωρεά (για ακόμη μια φορά)σε χρώματα, του ομίλου ΜΑΧΡΩ Α.Ε.. ενώ ο εικαστικός και  καλλιτεχνικός διευθυντής της Art in Progress Κλεομένης Κωστόπουλος ενίσχυσε εθελοντικά με το ταλέντο του την αναδιαμόρφωση του καφέ .

Επιχειρήσεις και επαγγελματίες της πόλης υποστηρίζουν το νέο αυτό εγχείρημα καθώς και δεκάδες μέλη του Σύλλόγου για την Ψυχική Υγεία -Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας που καθάρισανν, κουβάλησαν, έβαψαν και δημιούργησαν κάνοντας το στόχο της ανακαίνισης συλλογικό και εφικτό.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ΣΟΨΥ:"Ελπίζουμε αυτή η αλλαγή να φέρει τους πατρινούς πιο κοντά στις Γέφυρες, το πρώτο καφέ της πόλης στο οποίο εργάζονται άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας".

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις