Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία για Πορτογαλία και Μεξικό στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία για Πορτογαλία και ...

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην αυλαία τους στη διοργάνωση

Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, καθώς το Μεξικό, η μοναδική από τις συμμετέχουσες ομάδες που έχει κατακτήσει τον τίτλο, αποδείχθηκε ιδιαίτερα αξιόμαχο και παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να επιστρέψει ισάριθμες.

Στην «Καζάν Αρένα» οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ στο 35΄ με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα, από απίθανη ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον σκόρερ και καταπληκτική προσποίηση εκείνου στον Γκιγέρμο Οτσόα. Στο 42΄ όμως οι παίκτες του Χουάν Κάρλος Οσόριο απάντησαν με τον Χαβιέρ Ερνάντες (Τσιτσαρίτο), από γύρισμα του Βέλα.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος φάνηκε ότι θα πάρει τη νίκη, όταν στο 86΄ ο Σέντρικ Σοάρες της έδωσε εκ νέου το προβάδισμα, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έκτορ Μορένο νίκησε στον αέρα τον Ζοσέ Φόντε, σε εκτέλεση κόρνερ, κι έδωσε το βαθμό στους «τρικολόρες».

Ο Αργεντινός διαιτητής της συνάντησης, Νέστορ Πιτάνα, παρατήρησε με κίτρινες κάρτες τους Αντριέν Σίλβα, Άντρέ Γκόμες και Αντρές Γκουαρδάδο.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Ράφαελ Γκερέιρο, Φόντε, Ρονάλντο, Μουτίνιο (58΄ Αντριέν Σίλβα), Γουίλιαμ, Αντρέ Γκόμες, Νάνι (58΄ Ζέλσον), Κουαρέσμα (82΄ Αντρέ Σίλβα), Σέντρικ.

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Σαλσέδο (67΄ Αραούχο), Ρέγες, Τζόναθαν Ντος Σάντος, Λαγιούν, Χιμένες (79΄ Περάλτα), Βέλα (57΄ Τζιοβάνι Ντος Σάντος), Τσιτσαρίτο, Μορένο, Ερέρα, Γκουαρδάδο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Αυλαία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με νίκη της Ρωσίας


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports