Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Τετραήμερο δράσεων από την Πολιτιστική Δράση Βραχνεϊκων με τίτλο "Ο σταθμός της Δράσης μας"

Πάτρα:Τετραήμερο δράσεων από την Πολιτισ...

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» σας προσκαλεί και φέτος στις εκδηλώσεις παρουσίασης των τμημάτων της με τον γενικό τίτλο «Ο Σταθμός της Δράσης μας», που θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο, στον όμορφο χώρο του παλαιού Σταθμού Ο.Σ.Ε. Βραχναιίκων.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του τετραημέρου έχει ως εξής:


- την Πέμπτη 22 & την Παρασκευή 23 Ιουνίου & ώρα 21:30 επανέρχεται η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων «Δόνια Ροζίτα – η ιστορία μιας γεροντοΚόρης» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε διασκευή-απόδοση-διδασκαλία της κας. Συγκλητικής Βλαχάκη. Η συγκεκριμένη παράσταση ανέβηκε αρχικά με μεγάλη επιτυχία στη σκηνή του Σταυροπουλείου Πνευματικού Κέντρου Βραχναιίκων στις 24-25 Μαΐου και συγκέντρωσε πλήθος θεατών!


- την Κυριακή 25 Ιουνίου & ώρα 20:15 οι μικροί ηθοποιοί του Θεατρικού Παιχνιδιού θα παρουσιάσουν 2 παιδικά έργα υπό την καθοδήγηση της εμψυχώτριάς τους κας. Κατερίνας Παπαδοπούλου, ενώ μέλη του νεοσύστατου τμήματος χορών Latin-Tango θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη σκηνή υπό τις οδηγίες του δασκάλου τους κ. Διονύση Βαλή. Αργότερα το ίδιο βράδυ στις 22:00 θα φιλοξενήσουμε το μουσικό σχήμα "Vegghera" (Βεγγέρα) και το τμήμα παραδοσιακών κρουστών με υπεύθυνο διδασκαλίας τον κ. Άκη Χατζημικέ, που θα μας χαρίσουν όμορφες στιγμές με τραγούδια έντεχνου & λαϊκού χαρακτήρα.


- την Δευτέρα 26 Ιουνίου μικροί & μεγάλοι χορευτές θα μας ταξιδέψουν με τους χορούς τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, από την Ήπειρο ως τα Δωδεκάνησα κι από τη Μακεδονία ως την Κρήτη, με την επιμέλεια της κας. Βίκυς Πανουτσοπούλου.


Τέλος, όλες τις παραπάνω ημέρες θα λειτουργήσουν παράλληλα εκθέσεις:
- κοσμήματος & αργυροχρυσοχοΐας, με μοναδικά καλλιτεχνήματα από τις μαθήτριες της κας. Κατερίνας Διαμαντοπούλου

- ζωγραφικής, με εικαστικές δημιουργίες των μαθητών της κας. Βίκυς Στάμου
- πλεκτικής, με χειροποίητα πλεκτά μαγιό, τσάντες κ.λπ. από τις μαθήτριες της κας. Μαρίας Λάζαρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις