Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλα και εμπειρίες για του μικρούς αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

Κύπελλα και εμπειρίες για του μικρούς αθ...

Στον Άσσο Κορινθίας

Οι μικροί αθλητές Optimist και Laser 4,7 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών ταξίδεψαν στον Άσσο Κορινθίας, στο πλαίσιο της προετοιμασία τους για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας. Η ανακοίνωση του ΙΟΠ:

«Εκεί, έλαβαν μέρος στον διασυλλογικό αγώνα, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου Κορινθίας για σκάφη Optimist και Laser 4,7 και συμμετείχαν όμιλοι από την περιφέρεια ΝΔ Ελλάδας και από την Αττική.

Πραγματοποιήθηκαν 3 ιστιοδρομίες το Σάββατο και 2 την Κυριακή.

Στην κατηγορία Laser 4,7, ολόκληρο το βάθρο των νικητών καταλήφθηκε από αθλητές του Ομίλου μας!!! Συγκεκριμένα, την 1η θέση κατέλαβε ο Λάμπρος Γεωργόπουλος, τη 2η ο Γιάννος Σιώκος, την 3η θέση ο Αριστοτέλης Κουλουμπής-Καλογερόπουλος και την 5η θέση ο Δημήτρης Βλάχος.

Στην κατηγορία Optimist, 3ος στα αγόρια και κυπελλούχος αναδείχτηκε ο Αναστάσης Μαρκεζίνης, 4ος ο Θέμης Μπένος, 6ος ο Νικόλας Γεωργόπουλος. Στα κορίτσια η Αθανασία Σιώκου κατέλαβε την 4η θέση και στα Junior την 7η ο Μάριος Γεωργόπουλος.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στον προπονητή του Ομίλου Σωτήρη Τζελέπη και στον Όμιλο του Άσσου για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία!!!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports