Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι πολίτες ζητούν υποδομές στην πλάζ - Ο δήμος απαντά: "Έρχονται όλα! Μας καθυστέρησε η κτηματική εταιρεία του δημοσίου"

Πάτρα: Οι πολίτες ζητούν υποδομές στην π...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι απαντά ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς

Στην κτηματική εταιρεία του δημοσίου επιρρίπτει ο δήμος Πατρέων τις ευθύνες για τις καθυστερήσεις στην πλάζ. Λουόμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απουσία βασικών στοιχείων από την παραλία όπως αρκετές ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνες ακόμη και χημικές τουαλέτες. Τις επόμενες ημέρες και μετά από εγκύκλιο του υπουργείου εσωτερικών, η πλάζ θα αποκτήσει όλα όσα ζητούν οι πολίτες.

Ο δήμος απαντά στα παράπονα και τις ερωτήσεις των πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για τις ελλείψεις στην πιο κοντινή και μεγάλη παραλία της Πάτρας. Την πλάζ.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών Παναγιώτης Μελάς εξήγησε στο thebest.gr πως οι όποιες καθυστερήσεις εως τώρα οφείλονταν καθαρά στην κτηματική εταιρεία του δημοσίου. Που μέχρι πριν λίγες μέρες δεν επέτρεπε το παραμικρό στον αιγιαλό.

Σε ότι αφορά στις καντίνες και τα παράπονα του κόσμου που δεν έβρισκε να αγοράσει ούτε ένα μπουκαλάκι νερό ο αντιδήμαρχος οικονομικών Παναγιώτης Μελλάς εξήγησε πως σχεδόν κάθε καλοκαίρι αναμένουν από την κτηματική εταιρεία να αποφασίσει τι θα επιτρέψει και τι όχι στις παραλίες. Φέτος και πριν από λίγες ημέρες έφθασε η εγκύκλιος του υπουργείου εσωτερικών που επιτρέπει όσα προβλέπονταν και την περυσινή χρονιά.

Σύντομα θα λειτουργήσουν και οι χημικές τουαλέτες ενώ οι ναυαγωσώστες αναμένεται να λάβουν τη θέση τους στους πυργίσκους της Πλάζ με προγραμματισμένες βάρδιες από αυτή την εβδομάδα.

Στα άμεσα σχέδια του δήμου βρίσκεται η τοποθέτηση επιπρόσθετων ομπρελών, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθούν και ξαπλώστρες ανα διαστήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις