Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Digo: Το νέο ψηφιακό νόμισμα που όσα περισσότερα δίνεις, τόσο πλουσιότερος γίνεσαι, ήρθε στην Ελλάδα!

Digo: Το νέο ψηφιακό νόμισμα που όσα περ...

Η επίσημη παρουσίαση έγινε στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα

Το ψηφιακό νόμισμα Digο ήρθε στην Ελλάδα με στόχο να ανταμείψει τη γενναιοδωρία! Η επίσημη παρουσίαση έγινε στη Γαλλική Πρεσβεία παρουσία του Πρέσβη κ. Christophe Chantepy, την Τρίτη 6 Ιουνίου στην Αθήνα.

Στην επίσημη παρουσίαση της γαλλικής start-up Indigo που στόχο έχει την ενίσχυση των ανταλλαγών προϊόντων και υπηρεσιών μεταξύ ιδιωτών, έγινε παρουσία του εμπνευστής της ιδέας Stéphane de Freitas.

Το ψηφιακό νόμισμα ήδη χρησιμοποιείται σε Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Ακτή του Ελεφαντοστού.

H γαλλική start-up "Indigo", που δημιούργησε ο Stéphane de Freitas το 2017 ευνοεί την ανταλλαγή μεταξύ ιδιωτών χάρη στη δημιουργία του νομίσματος της Γενναιοδωρίας, το «Digο".

Η Indigo δίνει επίσης τη δυνατότητα στους οργανισμούς που μετέχουν στην πλατφόρμα να προσλαμβάνουν εθελοντές.

Η Indigo ανατρέπει τα στερεότυπα : Όσα περισσότερα δίνεις, τόσο πλουσιότερος γίνεσαι !

Το δίκτυο καινοτομίας MAZINNOV ("Ας καινοτομήσουμε μαζί") στοχεύει στο να φέρει σε επαφή ανθρώπους, ιδέες, σχέδια.  Απευθύνεται στους παράγοντες του οικοσυστήματος της καινοτομίας όπως είναι οι νεοφυείς επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις, οι θερμοκοιτίδες, τα ερευνητικά κέντρα, τα clusters αλλά και σε εκείνους που διαθέτουν δεξιότητες και πραγματογνωμοσύνη στον τομέα αυτόν.

Η Ashoka συνεργαζεται με το δίκτυο MAZINNOV.

H Ashoka είναι μια ΜΚΟ που έχει σκοπό την ανάδειξη και στήριξη των πλέον καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων για την αντιμετώπιση των σημερινών κοινωνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων. Η Ashoka δραστηριοποιείται σε 88 χώρες, στηρίζει και φέρνει σε επαφή μέσω του δικτύου της κοινωνικούς επιχειρηματίες (fellows Ashoka), αναπτύσσοντας τα οικοσυστήματα που θα ενισχύσουν την επίδρασή τους. Έως σήμερα, η Ashoka έχει στηρίξει περισσότερους από 3 000 κοινωνικούς επιχειρηματίες.

Η Indigo είναι μια εφαρμογή αφιερωμένη στην αλληλοβοήθεια. Δημιουργήθηκε από τον Stéphane de Freitas που φιλοδοξεί να αποκαταστήσει την κοινωνική συνοχή και να ευνοήσει την ανταλλαγή μεταξύ ιδιωτών χάρη στη δημιουργία του Νομίσματος της Γενναιοδωρίας, το «Digο».

Χάρη στην εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να εξασφαλίζουν δωρεάν όλα τα αντικείμενα και υπηρεσίες που τους χρειάζονται. Η Indigo δίνει επίσης τη δυνατότητα στους οργανισμούς που μετέχουν στην πλατφόρμα να προσλαμβάνουν εθελοντές μεταξύ των χρηστών βοηθώντας τους περιστασιακά στις επιτόπιες δράσεις που αναλαμβάνουν.

Για να ανακαλύψετε την Indigo, μπορείτε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα : http://indigo.world/en/join-us/become-a-beta-tester/ .

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κατεβάσετε την εφαρμογή θα σας σταλεί μέσα σε 24 ώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις