Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θ. Νταβλούρος: "Έξοδος στις αγορές: Το τελευταίο ανέκδοτο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!"

Θ. Νταβλούρος: "Έξοδος στις αγορές:...

Γραπτή δήλωση του πρώην βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

Σε γραπτή του δήλωση ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος αναφέρει τα εξής: "Η γραβάτα είναι ένα μακρύ ύφασμα, το οποίο φοριέται γύρω από τον λαιμό, κάτω από το κολάρο του πουκάμισου και δένεται μπροστά από το λάρυγγα, με τις άκρες του να κρέμονται μπροστά από το πουκάμισο καλύπτοντας τα κουμπιά του.

Θεωρείται επίσημο ένδυμα και αξεσουάρ του άνδρα σε ανάλογους (εργασιακούς, κυρίως) χώρους.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, ο πρωθυπουργός της χώρας μας κ. Αλέξης Τσίπρας απεχθάνεται τη γραβάτα όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αλλάξει την πικρή (για τον ελληνικό λαό) πολιτική ατζέντα που καθορίζεται από το ύψος του δυσβάστακτου λογαριασμού που έφερε τελευταία στους πολίτες, απόρροια της πρωτοφανούς ανικανότητας και ανευθυνότητας της κυβέρνησης του, την παραμονή της ψήφισης των επώδυνων μέτρων κάλεσε τους δημοσιογράφους για να τους πει ότι είχε πολύ ενθαρρυντικά νέα για το χρέος. Τόσο ενθαρρυντικά, που του φαίνονταν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Υποσχέθηκε δε ότι σε περίπτωση επιβεβαίωσης τους θα φορούσε γραβάτα!

Ευτυχώς για τον ίδιο, δυστυχώς για τη δύσμοιρη ελληνική κοινωνία που τον εμπιστεύτηκε δύο φορές, δεν θα χρειαστεί να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα της… γραβάτας.

Η ανίκανη κυβέρνηση του, όχι μόνο δεν εξασφάλισε καμία ρύθμιση για το χρέος, αλλά δεν κατάφερε ακόμη να κλείσει την πολυβασανισμένη (από την πολύ σκληρή διαπραγμάτευση) δεύτερη αξιολόγηση.

Και τώρα, επειδή θα πρέπει να βρουν ένα νέο παραμύθι για το κομματικό ακροατήριο του, λανσάρουν ως στόχο την έξοδο της χώρας στις αγορές!

Πρόκειται για το τελευταίο... ανέκδοτο του ετερόκλητου κυβερνητικού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που δεν πέτυχε ούτε την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας!

Ποιον νομίζουν πλέον ότι μπορούν να κοροϊδεύουν; Ο ελληνικός λαός, που υφίσταται καθημερινά τις τραγικές επιπτώσεις των παλινωδιών τους, έχει έτοιμη την απάντηση που θα δώσει στους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που είχε ποτέ ο τόπος στη διακυβέρνηση του.

Όπως είναι πανέτοιμη και η Νέα Δημοκρατία με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως παράταξη εθνικής ευθύνης, να αναλάβει το τιτάνιο έργο της εξόδου της χώρας από την κρίση και την καθοδήγηση της σε μια αναγεννητική πορεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις