Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα: "Αποκαθίστανται τα προβλήματα υδροδότησης στο Λάππα"

Δυτ. Αχαΐα: "Αποκαθίστανται τα προβ...

Δημότης παραχώρησε τη γεώτρηση του

Επιλύονται, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου,  τα σημαντικά προβλήματα υδροδότησης που είχαν προκύψει στο Λάππα, το τελευταίο διάστημα ύστερα, από την πρωτοβουλία συνδημότη - ο οποίος ζήτησε να μην δημοσιευτεί το όνομα του – να παραχωρήσει την γεώτρησή του. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αφού ευχαριστήσουμε, τον συνδημότη μας o οποίος μας παραχώρησε την γεώτρησή του έως  ότου ανορυχθεί η νέα γεώτρηση στο Λάππα, ζητούμε από τους καταναλωτές να κάνουν χρηστή διαχείριση και όχι υπερκαταναλώσεις. Οι  υδροφόρες του Δήμου  εφοδίαζαν τα σχολικά συγκροτήματα και τις δεξαμενές τις ημέρες που το πρόβλημα ήταν έντονο. Ολοκληρώνεται ο καθαρισμός και η απολύμανση  των δεξαμενών ενώ παράλληλα συνεργείο της Δ.ΕΥ.Α.Δ.  καταγράφει και διορθώνει αστοχίες σε μεμονωμένα περιστατικά καθώς κάποια νοικοκυριά αντιμετωπίζουν πρόβλημα σχετικά με την πίεση του νερού και όχι με την ροή.  Ταυτόχρονα όπου διαπιστώνεται ότι έχει πραγματοποιηθεί παράνομη σύνδεση ή έχουν αφαιρεθεί οι μετρητές θα εφαρμόζεται ότι προβλέπει ο κανονισμός της Επιχείρησης.

Κλείνοντας ζητούμε από τους συνδημότες μας να ταχτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και να προβούν σε διακανονισμούς ώστε να μπορέσει και η Δ.Ε.Υ.Α.Δ. με την σειρά της να ρυθμίσει τις δικές της οικονομικές  υποχρεώσεις προς την Δ.Ε.Η.» αναφέρει ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. Χρήστος Σκάγιας".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις