Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Ο Γραμματικός στο «τιμόνι» της ΑΕΚ

Χάντμπολ: Ο Γραμματικός στο «τιμόνι» της ΑΕΚ

Θα μείνει παράλληλα και ομοσπονδιακός τεχνικός

Στον πάγκο της ΑΕΚ θα κάθεται για την επόμενη διετία ο Νίκος Γραμματικός, καθώς η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον πρώην διεθνή παίχτη. Ο 48χρονος τεχνικός παράλληλα θα συνεχίσει και ως ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ανδρών, αφού τροποποιήθηκε η σύμβασή του με την ΟΧΕ (από πλήρους σε μερικής απασχόλησης).

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Είναι μια συμφωνία, όχι απλά με μια ομάδα, αλλά έναν πολύ μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε πόσο πολύ ήθελε αυτή τη συνεργασία.

Το τμήμα έχει ανοίξει ήδη μια νέα σελίδα από την προηγούμενη σεζόν και εγώ θέλω με την σειρά μου να βοηθήσω και να συμβάλλω στις επόμενες σελίδες που θα γράψει», δήλωσε ο Γραμματικός, ο οποίος διαδέχεται τον Κώστα Τούτση.

Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας έχει εργαστεί στην ελβετική Βίντερτουρ (ως παίκτης-προπονητής), στον Πανελλήνιο, στα Βριλήσσια (με τα οποία κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας του 2011, νικώντας μάλιστα στον τελικό την ΑΕΚ) και στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Έχει εργαστεί επίσης ως ομοσπονδιακός προπονητής στις εθνικές ομάδες νέων και εφήβων, ενώ από πέρυσι βρίσκεται στο «τιμόνι» της εθνικής ανδρών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάντμπολ: Η ΑΕΚ άφησε εκτός πλέι-οφ τον ΠΑΟΚ-Πέρασε και ο Διομήδης


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports