Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σλούκας: "Θα σκεφτόμουν μία πρόταση του Παναθηναϊκού"

Σλούκας: "Θα σκεφτόμουν μία πρόταση...

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δεν έκρυψε πως θα σκεφτόταν μία πρόταση να επιστρέψει στην Ελλάδα

Την πίκρα του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ». Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε αυτή την υποδοχή από τους φίλους της πρώην ομάδας του, ενώ δεν έκρυψε πως θα σκεφτόταν ενδεχόμενη πρόταση του Παναθηναϊκού στο μέλλον.

Ο διεθνής παίκτης αναφέρθηκε στα όσα γράφτηκαν περί «ψυχρής χειραψίας» του με τους αδελφούς Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τον τελικό της Euroleague:

«Η αντίδρασή τους δεν ήταν τόσο δραματική όσο περιγράφτηκε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις είχε τελειώσει ένας τελικός που δεν είχε το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν και αυτό είναι στενάχωρο για όποιον φθάνει τόσο κοντά.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να φθάσει ο Ολυμπιακός ψηλά και ως μέλος αυτής της ομάδας έχω προσθέσει στο βιογραφικό μου δύο από τους τρεις τίτλους της Ευρωλίγκας.

Ξέρουμε και οι δύο πλευρές πώς είχε η κατάσταση και εγώ εκείνο που κρατάω είναι το πώς έφυγα από το γραφείο τους μετά το τελευταίο ραντεβού μας. Τους σέβομαι και θα τους ευχαριστώ για πάντα που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο για έξι χρόνια στον Ολυμπιακό».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πώς θα ένοιωθε εάν ερχόταν πρόταση από τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Πρώτα θα μιλήσω με την Φενέρ και συγκεκριμένα με τον κόουτς Ομπράντοβιτς. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου.

Μιλώντας υποθετικά και καθώς είμαι επαγγελματίας, είναι λογικό να εξετάσω άλλες προτάσεις αν πρέπει να το πράξω. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια πως θα σκεφτώ ιδιαιτέρως την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εύκολη απόφαση, θέλω όμως να εκμυστηρευτώ και το εξής: η ψυχρή έως αρνητική αντίδραση που είχε ο κόσμος στο ΣΕΦ όταν πήγα με τη Φενέρ με στενοχώρησε πολύ.

Με πλήγωσε! Εξι χρόνια, αναγνωρίζω ότι με υποστήριξαν και ότι ο Ολυμπιακός μού έδωσε πολλά, αλλά έδωσα κι εγώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα, ποτέ δεν κορόιδεψα. Με πλήγωσε που με αντιμετώπισαν τόσο ψυχρά».

Επίσης αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς: «Είναι ο καλύτερος όλων! Εχω την τύχη να δουλέψω με μεγάλους προπονητές. Όλοι αξιόλογοι, αλλά ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος από όλους.

Αντιλαμβάνεται καλύτερα από κάθε άλλον πότε θα φωνάξει για να προκαλέσει τον παίκτη, πότε θα τον επιβραβεύσει, πώς θα τον κάνει να νιώσει ευτυχισμένος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Αποθεώθηκε ο Σλούκας

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports