Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προσκύνημα στην Αγία Ελένη από τον Πρέσβη της Αυστραλίας – Πατρινό γκρουπ θα μεταβεί του Αγ. Πνεύματος

Προσκύνημα στην Αγία Ελένη από τον Πρέσβ...

Καθημερινά σχηματίζονται μεγάλες ουρές πιστών για να προσκυνήσουν

Προσκύνημα στο Τίμιο Ξύλο και το ιερό λείψανο της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης, που φιλοξενούνται από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω στην Αθήνα, έκανε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα, Τζον Γκρίφιν.

Επί της υποδοχής του, ήταν ο προϊστάμενος του ναού, αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Δαμιανάκης και ο προϊστάμενος του Γραφείου Ευρωπαϊκών και Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Αποστολικής Διακονίας Άρης Μυλωνάς, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Αυστραλός αξιωματούχος, μετά την εκδήλωση τιμής και σεβασμού, εξέφρασε την επιθυμία να ενημερωθεί από τα στελέχη της Αποστολικής Διακονίας σχετικά με την προσέλευση των πιστών από ολόκληρη τη χώρα, αλλά και για το έργο του Οργανισμού, τόσο εντός της χώρας μας, όσο και στο εξωτερικό, όπως διαβάσαμε στο newsbeast.gr.

Δήλωσε, μάλιστα, εντυπωσιασμένος από το έργο της Αποστολικής Διακονίας στον τομέα της νεότητας και ιδιαίτερα από τις εγκαταστάσεις του Θεολογικού Οικοτροφείου.

Ως γνωστόν, το Τίμιο Ξύλο και το ιερό λείψανο της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης φιλοξενούνται στον Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας στον ομώνυμο Δήμο της Αττικής (κοντά στο Αιγάλεω), από την Κυριακή 14 Μαΐου έως και τις 15 Ιουνίου 2017.

*Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, αρκετοί Πατρινοί ετοιμάζονται να ανέβουν στην Αθήνα με αποκλειστικό σκοπό να πάνε στο ναό της Αγίας Βαρβάρας και να προσκυνήσουν το τίμιο και ιερό σκήνωμα της Αγίας Ελένης που μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στην Ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδας. Όσοι έχουν ήδη πάει, δηλώνουν εντυπωσιασμένοι και νιώθουν στην κυριολεξία ιερό δέος.

Το γκρουπ που προγραμματίζει να πάει για προσκύνημα στην Αγ. Ελένη, από την Πάτρα, θα φύγει τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος το πρωί και το κόστος μεταφοράς είναι 20 ευρώ. Είναι πολύ πιθανό έως τις 15 Ιουνίου να μεταβεί οργανωμένα και κάποια ενορία από την Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις