Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπαράζ συλλήψεων για σωρεία αδικημάτων στην Ηλεία

Μπαράζ συλλήψεων για σωρεία αδικημάτων στην Ηλεία

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις, κλοπές και  ναρκωτικά περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο για το νομό Ηλείας. Συγκεκριμένα:

*Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος από ξημερώματα της 23-5-2017 παραβίασε περίπτερο  ημεδαπού στην περιοχή και αφαίρεσε συσκευασίες καπνού και τσιγάρα, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

*Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, για κλοπή.

*Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας, για εμπρησμό από πρόθεση.

*Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό κουτάκι (ταμπακιέρα) που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης συνολικού  βάρους (8,6) γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις